Innovaat laat software voor u werken

Bezoek stand 7 van Innovaat en Nestwerk tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Innovaat laat software voor u werkenBOXMEER – Innovaat is opgericht door eigenaar Marnick Menting in 2011 in Sint Anthonis. Innovaat helpt bedrijven met het effectief inzetten van software en apps met advies en begeleiding. Indien nodig ontwikkelt ze ook online software, apps en koppelingen op maat. Menting vertelt: “Na mijn Master studie aan de Technische Universiteit Eindhoven met een focus op gebruikersgericht ontwerpen ben ik me steeds meer gaan richten op software. Die focus op de gebruiker achter het scherm is er nog steeds. Software moet je werk makkelijker maken, niet moeilijker.”

Ondertussen zijn er talloze maatwerk applicaties ontwikkeld voor bijvoorbeeld Taxus Taxi, Laarakkers en Kamer van Koophandel. Ook zijn er koppelingen gerealiseerd met onder andere WeFact, Exact Online en TOPdesk. Menting: “Wij vinden het belangrijk dat de klantrelatie goed is. Veel bedrijven hebben veel domeinkennis, maar hebben weinig kennis in huis van software. Er wordt ze van alles wijs gemaakt door verkopers. Ik houd van duidelijke offertes, geen verrassingen achteraf en meedenken met de klant. Is een app bouwen wel een goed idee, of kunnen we het beoogde doel makkelijker bereiken?”

Innovaat laat software voor u werken

Bij veel MKB bedrijven zie je nog regelmatig Excel-sheets gebruikt worden. Uiteraard is dat een heel veelzijdig en handig programma voor kleine taken, maar de problemen beginnen zodra er meerdere mensen in moeten werken of iemand per ongeluk de formules wist. Dan is het tijd om de Excel te vervangen door een nette web applicatie. Dat hebben wij al regelmatig gedaan en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker gezien de tijd en kosten die bespaard worden. Menting voegt lachend toe: “Software moet juist geld opleveren, anders doe je iets niet goed!”

Meer weten? Bezoek de stand van NESTWERK, de co-werkplek in Boxmeer waar Innovaat gehuisvest is, op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 7. Download hier uw gratis toegangsbewijs. De beurstijden zijn van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Innovaat
Marnick Menting

Erflanden 4
5831 ZA Boxmeer

Telefoon : 0485 – 211835

E-mail : info@innovaat.nl
Website : www.innovaat.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.