Informatie over duurzame energiesystemen nodig?

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Informatie over duurzame energiesystemen nodig? Bezoek dan één van de duurzaamste bedrijven uit de regio tijdens de business beurs Boxmeer. IndiEco BV levert duurzame energiesystemen zoals biomassaketels, pelletkachels, biomassa brandstof, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en warmtewisselaars.

Voor de vierde keer Exposant

IndiEco BV is alweer voor de vierde keer exposant bij het business beurs concept van Maasvallei Netwerk.

Sjaak van der Linden

Door deel te nemen aan een regionale beurs, laat je zien dat je actief bent in de regio. Een beurs is goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf en bij uitstek geschikt om nieuwe producten te introduceren en mooie aanbiedingen te presenteren. Tijdens de beurs hebben we voor de bezoekers en exposanten ook spectaculaire aanbiedingen op het gebied van zonnepanelen.

Telkens ontdek je toch nog nieuwe bedrijven en spreek je ondernemers die je wel een keer hebt gezien van gezicht, maar nog nooit hebt gesproken. Bovendien ontmoet je tijdens zo’n beurs ook nieuwe waardevolle contacten, omdat het een business beurs is voor een zakelijk publiek.

Dealers

Wij zijn landelijk op zoek naar dealers om ons netwerk met installatiebedrijven en verkooppunten uit te breiden in Nederland. IndiEco importeert duurzame energieproducten uit de hele wereld en biedt installatiebedrijven de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs met de beste service. Wij voorzien onze dealers ook van trainingen, cursussen, informatie en één op één ondersteuning. Installatiebedrijven die efficiënter willen ondernemen met een compleet en volledig pakket van duurzame energiesystemen, doen er verstandig aan om met ons in gesprek te gaan.

Vacatures

In verband met voortdurende ontwikkelingen in de duurzame energiesector, is IndiEco BV op zoek naar ervaren installatiemonteurs voor duurzame installaties. Om eerste en tweede lijns ondersteuning uit te kunnen breiden voor ons dealernetwerk, zijn wij op zoek naar installatiemonteurs W, eventueel aangevuld met E.

Monteurs kunnen bij ons in loondienst, maar wij werken ook graag met zelfstandige monteurs.

Alle reden dus, om ons te bezoeken tijdens de business beurs Boxmeer op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 tot 21:00 uur in stand nummer 14.

IndiEco BV Duurzame Energiesystemen

Adres : Lionstraat 8logo-indieco-boxmeer-maasvallei-netwerk
Postcode : 5831 AK
Plaats : Boxmeer

Telefoon : 0485 521690

E-mail :    info@indieco.nl
Website : www.indieco.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*