IndiEco levert Duurzame energiesystemen

Bezoek stand 34 van IndiEco Duurzame Energiesystemen tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

energiesystemenBOXMEER – Duurzame energiesystemen – Wist u dat onze zon elke 20 minuten meer energie aan de aarde levert dan de hele wereldbevolking per jaar gebruikt? Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke energiebron die er bestaat. Zonne-energie is bovendien helemaal gratis en onuitputtelijk verkrijgbaar. Investeren in zonnepanelen en zonneboilers is daarom de meest slimste investering voor de toekomst van de mensheid.

IndiEco adviseert particulieren, ondernemers en bedrijven over investeringen in duurzame energiesystemen. De zonne-energie-installaties die IndiEco levert, leveren ruim 20 jaar betrouwbare rendementen op. Voor de klanten is het belangrijk om hun investeringen zo snel mogelijk terug te kunnen verdienen. Afhankelijk van allerlei zaken zijn er vaak subsidies beschikbaar waardoor het juist aantrekkelijk wordt om te investeren in het gebruik van zonne-energie. En daar hoort ook een goed onderbouwd advies bij.

energiesystemen
Ook de heer Sjaak van der Linde van IndiEco Boxmeer kijkt uit naar de Maasvallei Beurs 2018.

IndiEco levert meer duurzame producten, waaronder biomassa installaties. Houtverbranding, draagt niet bij aan het broeikaseffect, maar wel aan CO2 uitstoot en milieubelastende gassen. Om deze laatste tot een minimum te beperken, adviseren wij houtpelletkachels omdat deze kachels met de juiste houtpellets, houtsnippers, notenschillen of andere biomassa brandstoffen het schoonste verbranden. Houtpelletkachels zijn afhankelijk van het type ook aan te sluiten op de cv ketel.

Mensen die energie neutraal willen wonen en niet meer willen betalen voor gas en elektra kunnen bij Indieco terecht voor vrijblijvend advies. Dit geldt ook voor bedrijven die energie neutraal willen ondernemen en ook niet meer willen betalen voor gas, elektra en de onnodige vastrechtkosten.

Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 staat IndiEco voor het vierde jaar op rij weer op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 34. Hier staan het bedrijf met een biomassa installatie en zonnepanelen om de mede exposanten en de bezoekers vrijblijvend advies te geven duurzame energiesystemen.

IndiEco BV Duurzame Energiesystemen

Adres : Lionstraat 8-10logo-indieco-boxmeer-maasvallei-netwerk
Postcode : 5831 AK
Plaats : Boxmeer

Telefoon : 0485 521690
Fax : 0485 521697

E-mail :    info@indieco.nl
Website : www.indieco.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.