IndiEco BV uit Boxmeer leert ondernemers alles over duurzame energie tijdens de Maasvallei Expo 2017

BOXMEER – IndiEco BV uit Boxmeer is importeur en groothandel van diverse duurzame energiesystemen. Dit duurzame bedrijf levert producten, kennis en ondersteuning aan installateurs en leveranciers door heel Nederland. IndiEco is het informatie centrum voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame oplossingen voor hun energiebehoefte. 

De Maasvallei Expo in Venray is voor ons de gelegenheid om onze missie “Van deze wereld een duurzame wereld te maken.” te verkondigen aan een breed en veelzijdig publiek. IndiEco heeft een onuitputtelijke bron van kennis, informatie en ervaring ter beschikking voor iedereen die wil besparen op de energierekening. Want waarom zou je meer betalen dan nodig, zonde toch?

Bekijk hier het landelijke overzicht van onze partners en verkoopadressen. Tijdens de Maasvallei Expo komen wij ook graag in contact met installateurs die hun klanten willen helpen aan duurzame energiesystemen en oplossingen.

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 verwelkomen wij U graag op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in onze stand 69 nabij het netwerkpodium zie plattegrond.”

IndiEco BV, uw specialist in schone energie

Adres : Lionstraat 8-10logo-indieco-boxmeer-maasvallei-netwerk
Postcode : 5831 AK
Plaats : Boxmeer

Telefoon : 0485 521690
Fax : 0485 521697

E-mail :    info@indieco.nl
Website : www.indieco.nl

Print Friendly, PDF & Email