Hygiëne slachthuizen verslechterd en zorgwekkend

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT-HUBERT – “Door Annette Ermers.” Net voor de vakantie kreeg ik het verzoek van een kippenslachterij om een training basis- hygiëne op te zetten in mijn online leeromgeving. De rustige vakantietijd hiervoor gebruikt om samen met mijn vaste ontwerper het eerste concept op te leveren. En gisteren heb ik dan ook met veel enthousiasme de training opgeleverd.

Wat een rare gewaarwording is het dan dat je vandaag  op de radio dit nieuws https://lnkd.in/enHvfnW. hoort. Dit is natuurlijk een erg zorgwekkende ontwikkeling.

Maar hoe leuk is het dan om daarvoor de oplossing panklaar op de plank te hebben liggen. Alles begint bij bewustzijn, bewustzijn van het management, maar ook bewustzijn van de medewerkers en hoe kun je dat nou beter verhogen dan door training en opleiding.

Wat doet SQA-T?
SQA-T helpt u bij het opzetten, implementeren en onderhouden van een managementsysteem conform normen zoals ISO 9001:2015 voor kwaliteit, maar ook voor normen zoals ISO 14001 (milieu), ISO 22000 (food), TAPA, GDP en VCA. SQA-T kan u compleet ontzorgen door een kwaliteitssysteem op te zetten, implementeren en onderhouden, maar SQA-T kan ook alleen ondersteuning bieden op die onderdelen waar u intern moeite mee heeft of waar u door tijdgebrek simpelweg niet aan toekomt, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van interne audits of een laatste check ter voorbereiding op de certificatie-audit. SQA-T stelt een praktisch systeem op, zonder onnodige bureaucratie, tegen een vooraf vastgesteld bedrag en een vooraf afgesproken termijn en dat alles volledig afgestemd op uw organisatie.

Ook belangstelling voor deze basistraining hygiëne of voor een andere maatwerkoplossing?

Vul dan onderstaand formulier is of bel voor een afspraak.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

SQA-Thaal-ook-uw-iso-9001:2015
Annette Ermers
Pastoor Jacobsstraat 55A
5454 GM  SINT HUBERT

Telefoon : 06-57322211

E-mail : info@sqa-t.nl
Website : www.sqa-t.nl

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.