HYB ‘Innovate your Electronics’ breidt uit en zoekt Tech kanjers

De engineeringsafdeling wordt 2x zo groot en krijgt een eigen EMC lab.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

‘Innovate your Electronics’BEUGEN BOXMEER – HYB ‘Innovate your Electronics’ breidt uit en zoekt Tech kanjers – Op korte termijn start HYB met de verbouwing om ruimte te maken voor de verdere groei. De engineeringsafdeling wordt 2x zo groot en krijgt een eigen EMC lab.

‘Innovate your Electronics’Het EMC-lab biedt HYB de mogelijkheden om Pre-Compliance testen uit te voeren op de ontwikkelde producten, om zo in een vroeg stadium te kunnen bepalen of deze aan de wettelijke richtlijnen voldoen.

De extra engineeringsruimte geeft ruimte aan nieuwe tech kanjers zodat er meerdere projecten opgezet kunnen worden.

De vraag vanuit onze klanten naar: Life Cycle Management neemt ook toe, om hieraan te voldoen wordt ook de eindassemblage aangepakt, en verhuisd deze naar een grotere ruimte met een betere inrichting.

Ben jij de Tech kanjer die wij zoeken?

Spreekt bovenstaande je aan stuur dan vandaag nog je CV naar petra@hyb.nu of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 0485- 471 037.

Breng ook eens een bezoekje aan onze website: https://www.hyb.nu/werken-bij-hyb voor onze actuele vacatures!

HYB ‘Innovate your Electronics’ richt zich op elektronica ontwikkeling en -productie. Maatwerk ondersteuning en totaaloplossingen, daar staan wij voor. Wij denken graag met onze klanten mee en verwezenlijken op een flexibele en professionele manier uw product. Zo wordt niet alleen hard- of software vervaardigd, maar zijn we in staat u te ondersteunen bij nieuwe ontwikkelingen, redesigns en mechanische oplossingen.

Wij begeleiden u van idee tot productie!
Gedurende het ontwikkeltraject werken onze ontwikkelaars nauw samen met u en onze productieafdeling om tot een optimaal resultaat te komen. Hoog in het vaandel staan: kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en servicegerichtheid. 

HYB B.V.
Bedrijvenpark Sterckwijck
Laan de Wijze 23
5835 DS Beugen (Boxmeer)

Telefoon : 0485-471037

E-mail : info@hyb.nu
Website : www.hyb.nu

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*