HWC Uitzendorganisatie uit Reek is druk op zoek naar mensen

Bezoek stand 52 van HWC Uitzendorganisatie tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

REEK – HWC Uitzendorganisatie bemiddelt tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben. Met andere woorden: wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe baan vindt of dat jij jouw nieuwe medewerker(s) vindt. “Dat doen we uiterst doortastend en betrokken, met een focus op de regio Noordoost Brabant en Limburg. We bepalen samen wat in jouw geval de beste vorm is: uitzenden, detacheren of payrollen.”

HWC Uitzendorganisatie is in 2001 opgericht door Wim Zegers. Het bedrijf is actief in vele bedrijfstakken en disciplines. Zo is men werkzaam in onder andere de horeca, productie, weg- en waterbouw, meubelindustrie, bouw, transport en metaal. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot HBO.
Familiebedrijf:
Wim Zegers: “Wij zijn een (h)echt familiebedrijf met een regionale focus. Onze kracht zijn korte lijnen en een sterke betrokkenheid. Je hebt bij ons een vast contactpersoon, die er alles aan doet om jouw te ontzorgen.”
Goed geregeld:
HWC is lid van de NBBU en VCU en NEN 4001-gecertificeerd. Wim Zegers: “Ook dat onderstreept dat we een betrouwbare partner zijn voor werkgevers en werknemers. Onze missie: HWC helpt mensen aan een goede baan en bedrijven aan de juiste mensen. En dat onder de beste condities. Alles uitstekend geregeld, zowel juridisch als praktisch. Wij zijn thuis in de regionale arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Voor jou en jouw bedrijf! Bouwen en vertrouwen is ons motto.”
Maasvallei Beurs:
Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018, staan we op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand 52, om ons bedrijf aan het grote publiek te presenteren. Wij zijn alweer een poosje aangesloten bij de Maasvallei Bedrijven en dit wordt onze tweede Maasvallei Beurs. We willen online goed in beeld zijn, echter gaat er niets boven persoonlijk contact natuurlijk.

HWC Uitzendorganisatiehwc-uitzendorganisatie-bedrijfs-logo-techniek-bouw-schaijksestraat-3-5375-kc-reek-maasvallei-netwerk-1
Wim Zegers
Schaijksestraat 3
5375 KC Reek

Telefoon 0486-422307

E-mail : wzegers@hwcbv.com
Website : www.hwcbv.com

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.