HWC Uitzendorganisatie op Maasvallei Expo: voor jou en jouw bedrijf

REEK – HWC Uitzendorganisatie uit Reek is deelnemer aan de Maasvallei Expo. Het bedrijf bemiddelt tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben.

Met andere woorden: wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe baan vindt of dat jij jouw nieuwe medewerker(s) vindt. “Dat doen we uiterst doortastend en betrokken, met een focus op de regio Noordoost Brabant en Limburg. We bepalen samen wat in jouw geval de beste vorm is: uitzenden, detacheren of payrollen.”
Vele bedrijfstakken
HWC Uitzendorganisatie is in 2001 opgericht door Wim Zegers. Het bedrijf is actief in vele bedrijfstakken en disciplines. Zo is men werkzaam in onder andere de horeca, productie, weg- en waterbouw, meubelindustrie, bouw, transport en metaal. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot HBO.
Regionale focus
Wim Zegers: “Wij zijn een (h)echt familiebedrijf met een regionale focus. Onze kracht zijn korte lijnen en een sterke betrokkenheid. Je hebt bij ons een vast contactpersoon, die er alles aan doet om jouw te ontzorgen.”
Bouwen en vertrouwen
 HWC is lid van de NBBU en VCU en NEN 4001-gecertificeerd. Wim Zegers: “Ook dat onderstreept dat we een betrouwbare partner zijn voor werkgevers en werknemers. Onze missie: HWC helpt mensen aan een goede baan en bedrijven aan de juiste mensen. En dat onder de beste condities. Alles uitstekend geregeld, zowel juridisch als praktisch. Wij zijn thuis in de regionale arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Voor jou en jouw bedrijf! Bouwen en vertrouwen is ons motto.”
HWC Uitzendorganisatie
Schaijkseweg 3, Reek
Telefoon: (0486) 422307
E-mail: info@hwcbv.com
Website: www.hwcbv.com
Print Friendly, PDF & Email