Hugo Stevens van AIS Scanology presenteert nieuw product op de Business Beurs

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Hugo StevensBEUGEN – Hugo Stevens, Technical Sales Representative, van AIS Scanology is 21 en 22 juni aanwezig op de Business Beurs om een aantal producten te tonen, waaronder een label printer, een mobiele computer en scanner van Datalogic en hun zelfontworpen product de VB-6 validatie box. “Ik zie ernaar uit om regionale ondernemers weer te spreken en samen ideeën uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard zijn wij trots op ons nieuwe product, dus dit komen wij graag demonstreren!”, vertelt Hugo.

AIS Scanology is als onderdeel van de AIS groep een onafhankelijke, professionele en oplossingsgerichte leverancier van Automatische Identificatie Systemen voor de Europese markt met een extensieve historie en kennis op het gebied van Barcode technologie. AIS levert barcode ISO 15415/15416 & DPM verificatie apparatuur, barcode scanners, labels, label printers, supplies en NiceLabel print software. Zij bieden fullservice, van consultancy en project design tot levering van hardware en software oplossingen. Ook voor trainingen betreffende barcode kwaliteitseisen kunt u terecht bij AIS Scanology in Beugen.

De vestiging in Beugen telt drie vaste medewerkers. Tevens heeft AIS vestigingen in Ierland en Spanje en werken zij dus internationaal.

In 2016 heeft AIS Scanology in eigen beheer een nieuw product ontwikkelt, de VB-6 validatie box. “De VB-6 is een speciaal ontwikkelde untit om de plug and play op uw productielijn of printsysteem te installeren en uw producten te valideren door middel van barcode scanning. De VB-6 controleert en valideert elke barcode op elk product, voor zowel 1D als 2D codes. De barcodes die niet gelezen kunnen worden of een verkeerde inhoud hebben worden geregistreerd”, aldus Hugo.

Enkele voordelen van de VB-6 zijn:

  • Koppeling met productielijn waardoor een stop-motion de productie kan stilleggen of een reject systeem kan aansturen.
  • 6 Relais, touchscreen en 512Mb aan opslag.
  • De VB-6 valideert uw producten door middel van het inline scannen van de eerste barcode in de productie run, of het scannen van een master barcode met een handheld barcodescanner.

Wilt u meer informatie lezen over dit innovatieve product? Bekijk dan de brochure van de VB-6. Wilt u eens zien hoe het product werkt? Bezoek dan Hugo Stevens van AIS Scanology tijdens de Business Beurs in Cuijk op 21 en 22 juni.

AIS-Scanology B.V.

logo-ais-scanology-beugen-maasvallei-netwerkLaan de Wijze 20
5835 DS  BEUGEN

Telefoon : 0485-561616
Fax : 0485-561610

E-mail :    info@scanology.nl
Website : www.scanology.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.