HR-professional inschakelen? Wacht niet te lang

Voorkomen is beter dan genezen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CHR-professionalUIJK – HR-professional inschakelen? MKB werkgevers wachten vaak te lang met het inschakelen van een HR-professional. Aan de ene kant snap ik dat wel. Je bent toch optimistisch over je medewerkers, want wie is er nu 2 jaar ziek? En je hebt nooit met iemand ruzie, dus zeker niet met je medewerkers. Toch?

Vanuit die optimistische gedachte, laten veel ondernemers kleine irritaties in arbeidsrelaties doorsudderen. Problemen op de werkvloer worden afgedaan of simpelweg genegeerd. Totdat het echt fout loopt en dan kost het veel emoties, ergernissen en geld.

GOED
Terwijl aan de andere kant het tijdig inschakelen van een externe specialist dit juist had kunnen voorkomen. Mijn motto is dan ook: regel het GOED zolang het ook nog GOED is. Als je iets moet repareren, is het altijd moeilijker.

3Sense is als veelzijdig personeelsmanager, de ideale partner om flexibel in te huren.

Deskundig
Naast gedegen organisatorische kennis, beschikt 3Sense ook over heel veel juridische deskundigheid. Het opstellen van arbeidscontracten, reglementen, afspraken en beleidsvoering is dan ook standaard onderdeel van de dienstverlening. En juist bijvoorbeeld ook het inrichten van dossiervorming voor ziekte, verzuim, re-integratie of ontslag van een medewerker. Deze zaken dienen zo zorgvuldig op orde te zijn om problemen in de toekomst te voorkomen.

Meer weten over de diensten van 3Sense? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

3sense
Angelique Driessens
Hazeleger 121
5431 HN Cuijk

Telefoon : 085-2736724

E-mail : info@3sense.nl
Website : www.3sense.nl

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.