Hoveniersbedrijf Erik Hendriks uit Wanroij maakt tijd vrij voor de Business Beurs

hoveniersbedrijf-erik-hendriks-uit-wanroij-over-de-alternatieven-voor-chemische-onkruidbestrijding-op-verhardingen- Hapsedijk-8-5454-NR -Sint Hubert

WANhoveniersbedrijf-erik-hendriks-uit-wanroij-over-de-alternatieven-voor-chemische-onkruidbestrijding-op-verhardingen- Hapsedijk-8-5454-NR -Sint HubertROIJ – Erik Hendriks van het gelijknamige hoveniersbedrijf uit Wanroij draait momenteel een top seizoen en heeft het erg druk. Toch heeft hij in de planning twee middagen en avonden weten te reserveren om als deelnemer aanwezig te zijn op de Business Beurs in Cuijk op 21 en 22 juni. “Ondanks de drukte is het altijd goed om tijd te besteden aan het opdoen van nieuwe contacten. Het zou leuk zijn als ik nieuwe klanten of opdrachten kan binnenhalen tijdens de Beurs, maar het sociale aspect weegt voor mij net zo goed mee.”

Na het afronden van zijn hoveniersdiploma op de Middelbare Tuinbouwschool te Nijmegen in 2002 is Erik werkzaam geweest als hovenier voor zowel grote als kleine bedrijven. In 2014 is hij gestart als zelfstandig ondernemer en sinds 2015 is hij lid van het Maasvallei Netwerk.

Hoveniersbedrijf Erik Hendriks staat voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Erik is een gepassioneerd hovenier: “Van ‘niets’ iets moois maken en zien dat door mijn toedoen een tuin opbloeit, dat is geweldig. Dat is waarom mijn grootste passie hier altijd zal blijven liggen”. De werkwijze van Erik is accuraat, betrokken en flexibel. Door direct persoonlijk contact denkt hij mee met de klant, zodat alle wensen en ideeën ook daadwerkelijk in de tuin tot uiting komen.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Erik terecht voor het ontworpen, aanleggen en onderhouden van tuinen of bedrijfsterreinen. Daarnaast heeft hij zich toegespitst op het aanleggen van (sier)bestrating en kunstgras.

Eerder al schreef onze redactie een artikel over “de alternatieven voor chemische onkruidbestrijding op verhardingen” en over “3D tuinontwerpen”. Tevens verhuurt Erik diverse types bladzuigwagens, ideaal om een groot bedrijventerrein in korte tijd bladvrij te krijgen.

Kortom, bij Erik Hendriks is uw tuin of bedrijfsterrein in goede handen!

Wilt u meer informatie of persoonlijk kennis maken met Erik? Bezoek dan de Business Beurs in Cuijk op 21 en 22 juni en wie weet raakt u geïnspireerd en gaat u met nieuwe “tuin” ideeën naar huis!

Hoveniersbedrijf Erik Hendrikslogo-hoveniersbedrijf-erik-hendriks-wanroij-maasvallei-netwerk
Postadres: Egstraat 16
5446 AB Wanroij

Werkplaats / opslag:
Hapsedijk 8
5454 NR Sint Hubert

E-mail :        info@hoveniersbedrijferikhendriks.nl
Website :     www.hoveniersbedrijferikhendriks.nl
Facebook :  Hoveniersbedrijf Erik Hendriks

Print Friendly, PDF & Email