Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Welkom op de website van Maasvallei.Net. Hét platform voor ondernemers, bedrijven, specialisten en organisaties die gevestigd zijn in de regio’s langs rivier “De Maas”. De website Maasvallei.Net is in het leven geroepen om op een informatieve manier  kennis, informatie, nieuws en actualiteiten met elkaar uit te wisselen.

Wij bieden oplossingen voor Ondernemers Organisaties en Bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid, voor hun producten, diensten, merken of onderwerpen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die ook in combinaties met elkaar zijn toe te passen.

Denk aan online en offline publicaties naar de juiste doelgroepen toe, ondersteund door social media kanalen met echte volgers en indien gewenst, aanvullend met telefonische acquisitie.

Om het woord bij de daad te voegen organiseert Maasvallei de jaarlijkse Business Beurs. Tegenwoordig in Boxmeer waar wij zelfs over eigen hallen en kantoren beschikken op het Industrieterrein Saxe Gotha. Doelstelling van de beurs is om exposanten en bezoekers face tot face met elkaar in contact te brengen om business te kunnen doen.

Door al deze leuke en verschillende activiteiten kunnen ondernemers elkaar op een persoonlijke manier makkelijker zoeken, vinden, benaderen en bereiken om een band op te bouwen.

“Persoonlijk contact spreekt mensen aan, want mensen doen zaken met mensen.”

Wilt u bedrijfsnieuws aanbieden?

Wilt u deelnemen aan Maasvallei Business Beurs Boxmeer?

De activiteiten van Maasvallei.Net worden grotendeels georganiseerd door ondernemer Michel Hovenkamp die op zijn beurt zoveel mogelijk samenwerkt met andere bedrijven, organisaties en ondernemers.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op.

Maasvallei.Net

Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100200
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net


Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.