Welkom op de website van Maasvallei.Net. Hét platform voor ondernemers, bedrijven, specialisten en organisaties die gevestigd zijn in de regio’s langs rivier “De Maas”. De website Maasvallei.Net is in het leven geroepen om op een informatieve manier  kennis, informatie, nieuws en actualiteiten met elkaar uit te wisselen.

Maasvallei.Net organiseert in samenwerking met BeUnited, Restaurant de Witte Brug, JK Automatisering, Bona Pictura, 3Sense en wisselende gastbedrijven elke derde dinsdag van de maand een Bitterballenborrel. Een gezellige netwerkborrel waar ondernemers, bestuurders en netwerkers op een laagdrempelige en informele manier met elkaar in contact te kunnen treden.

En er is meer… Jaarlijks organiseert Maasvallei.Net de Maasvallei Expo. Een meerdaagse netwerkbeurs waar organisaties met beursstands, statafels en eyecatchers hun bedrijf kunnen presenteren aan elkaar en zakelijke bezoekers. Tijdens de Maasvallei Expo zijn er doorlopende bedrijfspresentaties, netwerkprogramma’s en interessante sprekers.

Door al deze leuke en verschillende activiteiten kunnen ondernemers elkaar op een persoonlijke manier makkelijker zoeken, vinden, benaderen en bereiken om een band op te bouwen.

“Persoonlijk contact spreekt mensen aan, want mensen doen zaken met mensen.”

Wilt u bedrijfsnieuws aanbieden?

Heeft u interesse in de maandelijkse netwerkborrel?

Wilt u deelnemen aan Maasvallei Business Beurs Boxmeer?

De activiteiten van Maasvallei.Net worden grotendeels georganiseerd door ondernemer Michel Hovenkamp die op zijn beurt zoveel mogelijk samenwerkt met andere bedrijven, organisaties en ondernemers.