Hoeveel schadelijke CO2 ademt u in op uw kantoor?

Veel voorkomende klachten bij een te hoog CO2 gehalte op kantoor zijn o.a.: concentratieproblemen, hoofdpijn, onverklaarbare vermoeidheid, droge ogen en zelfs stress.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

schadelijke CO2BOXMEER – Schadelijke CO2 is één van de gevaarlijkste stoffen die er bestaan. Dagelijks ademen mensen zuurstof in en koolstofdioxide uit. Als de werkplek op kantoor onvoldoende geventileerd wordt, kan de CO2 waarde gevaarlijk hoog oplopen en kunnen er vervelende complicaties ontstaan bij de medewerkers.

Vervelende complicaties

Veel voorkomende klachten bij een te hoog CO2 gehalte op kantoor zijn o.a.: concentratieproblemen, hoofdpijn, onverklaarbare vermoeidheid, misselijkheid, droge ogen en zelfs stress. Zodra het zuurstofgehalte niet optimaal is op de werkplek, heeft dat direct invloed op de productiviteit en gezondheid van de mensen die er werken.

Als bedrijfsmakelaar voor een uur, hebben wij hiervoor een mooie oplossing bedacht.

Wij meten de luchtvochtigheid en de temperatuur in de kantoorruimtes, in combinatie met de CO2 uitstoot per aanwezige personen. Op basis van deze uitkomsten brengen we de huidige situatie van de luchtkwaliteit in het kantoor goed in beeld. Hiermee kunnen wij een plan van aanpak opstellen om de luchtkwaliteit op kantoor te optimaliseren tot het gewenste klimaat.

Je ziet vaak in kantoren dat er complete klimaatsystemen aanwezig zijn, voorzien van luchtzuivering, airco en verwarming. Echter, houden deze klimaatsystemen geen rekening met het aantal mensen in een kantoorruimte en de hoogte van de schadelijke CO2 uitstoot.

Afhankelijk van uw situatie vallen de kosten van de meting, voorzien van eventueel de uitvoering van de optimalisatie reuze mee.

Bedrijfsmakelaar voor een uurBedrijfsmakelaar
De heer Martien Jansen

(Op afspraak kan er aan de Lionstraat 8 in Boxmeer worden afgesproken of bij u op het bedrijf.)

Maliebaan 24
3581 CP Utrecht

Telefoon : 088-2264887
Martien Mobiel : 06-53928294

Website : www.bedrijfs-makelaarvooreenuur.nl
E-mail : martien@makelaarvooreenuur.nl

Maasvallei Bedrijven
Bedrijfsmakelaar voor een uur is onlangs nieuwspartner geworden bij Maasvallei Bedrijven, om meer in beeld te komen bij de bedrijven in de regio’s langs rivier de Maas.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

1 Comment

  1. Goed Artikel Martien,

    Helaas heel erg onderschat, mensen/bedrijven weten gewoon niet beter, en hiermee help je mensen/bedrijven verder voor een zuurstofrijk werkplek.

    Groet van Ron

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*