Het Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg

Per 1 juli 2019 heet het Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg voortaan: ‘Het Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg’.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Het Talentenbureau : Frenky, Karen en Ben.BOXMEER – Het Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg – Wie op zoek is naar een professionele stageplaats in het Land van Cuijk & Noord-Limburg, hoeft niet ver te zoeken. Dit geldt ook voor bedrijven, instellingen, organisaties en beroepsbeoefenaars die op zoek zijn naar stagiaires. Het Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg is hét platform waar onderwijs en het bedrijfsleven elkaar kunnen vinden.

Per 1 juli 2019 heet het Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg voortaan: ‘Het Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg’. De functionaliteiten blijven nagenoeg hetzelfde, wel maakt het team van het Talentenbureau enorme stappen in professionalisering en bekendheid binnen de regio. Naast het matchen van studenten en ondernemers, gaat Het Talentenbureau zich meer focussen op het aanbod van studenten. Met als voornaamste reden: het behoud van talenten binnen het Land van Cuijk & Noord-Limburg.

het Talentenbureau is opgericht om jongeren in het Land van Cuijk en Noord-Limburg toekomstperspectief te bieden. Ondernemers hebben hun handen ineen geslagen en bundelen middels dit platform vraag en aanbod van stages in de hele regio. Daarnaast kunnen zowel ondernemers als studenten bij coördinator Karen Louwers terecht voor informatie en advies aangaande stageplaatsen.

Andere activiteiten van het Talentenbureau zijn:
–    Werven stageplekken in het bedrijfsleven op divers niveau en in de verschillende sectoren
–    Werven stagiair(e)s in diverse opleidingsvormen binnen maar ook buiten de regio
–    Onderhouden van de online communicatiekanalen
–    Public Relations
–    Actuele informatievoorziening voor alle partijen
–    Organiseren van rondleidingen, werkbezoeken en bijeenkomsten voor scholieren en studenten
–    Geven van gastcolleges op opleidingen over de stagemogelijkheden in het Land van Cuijk en Noord-Limburg
–    Informatie en uitleg geven aan bedrijven, denk aan: het maken van een stageprofiel, stageopdrachten en stageovereenkomsten.

Het Talentenbureau Land van Cuijk en Noord – Limburg  wordt gefinancierd door de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill, Sint Anthonis en het bedrijfsleven.  Daar is de provincie Limburg nu bijgekomen.

Neem voor vragen over het Talentenbureau Land van Cuijk en Noord – Limburg gerust contact op met Karen Louwers. Telefoon : 085-064 0641 – E-mail : info@hettalentenbureau.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

1 Comment

  1. Goed initiatief talenten zoeken en zorg dragen dat ze bij een getalenteerd bedrijf worden ondergebracht, en als dat ook nog eens regionaal kan is dat natuurlijk helemaal TOP!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*