Het salesteam van Adecco staat geheel tot uw dienst tijdens de beurs

De dames van Adecco Bemannen de mobiele horecastands tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SalesteamBOXMEER – Het salesteam van Adecco wil graag met iedereen in contact treden tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer. Maar ja, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je iedereen kunt spreken? Het antwoord is heel simpel, mobiele stands. Kitty Gossens en Desiree van Helmond wandelen met mobiele horecastands door de gangpaden van de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018.

Bezoekers en exposanten kunnen voor koffie, thee, frisdrank of een lekker drankje terecht bij Kitty en Desiree van Adecco, die samen met de andere horecamedewerkers zorgen voor een top bediening op de beurs, zodat iedereen zoveel mogelijk met elkaar in contact kan blijven. En deze gedachte, past naadloos in het profiel van de Adecco missie.

Wat kan Adecco voor u betekenen?

Adecco zorgt voor het werven, selecteren, opleiden, onboarden en ontwikkelen van kandidaten, zodat u zich kunt richten op uw werk.

Stap 1: Aanvraag

Na het plaatsen van uw aanvraag neemt Adecco contact met u op.

Om zo snel mogelijk de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen, is het belangrijk dat uw aanvraag en de functie-eisen duidelijk zijn.

Stap 2: Voorselectie

Op basis van vacature en profiel maakt Adecco de voorselectie

Als uw aanvraag duidelijk is, gaat Adecco zo snel mogelijk op zoek naar de juiste kandidaat. Hiervoor gaat uw contactpersoon bij Adecco met u in gesprek om te begrijpen welke type kandidaat het best bij uw bedrijfscultuur past. Om een goede voorselectie te doen, wordt samen met u de vacature en het profiel in kaart gebracht. Adecco controleert CV, diploma’s, legitimatiebewijzen en vragen indien nodig een VOG aan.

Stap 3: Werving en selectie

Selectie van geschikte kandidaten via verschillende wervingsbronnen
Aan de hand van de gevraagde competenties selecteert uw aanspreekpunt bij Adecco geschikte kandidaten die passen bij uw cultuur, organisatie en functie. Naast een uitgebreide kandidatendatabase beschikt Adecco hiervoor over verschillende wervingsbronnen die worden afgestemd op uw specifieke behoeften, de lokale arbeidsmarkt, het niveau en de aard van de functie. Om er zeker van te zijn dat Adecco de juiste match maakt, stemt Adecco tijdens de werving continue met u af.

Salesteam Adecco Group Nederland VenraySalesteam
Gouden Leeuwplein 3
5801 MN Venray

Telefoon : 088-3746350

Desiree van Helmond
desiree.van.helmond@adecco.nl
Mobiel 06-11917958

Kitty Gossens
kitty.gossens@adecco.nl
Mobiel : 06-25189142

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.