Herontwikkeling kerk en pastorie Vianen is klaar!

Van kerk naar kantoorruimte

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha, heeft afgelopen jaar de opdracht gekregen om de kerk en pastorie in Vianen te herontwikkelen tot kantoorruimte en woonruimte. Lamers en Visser heeft voor dit project samen gewerkt met Oomen Architecten uit Breda in opdracht van Cobra Adviseurs uit Vianen.

Lamers en Visser heeft de opdracht gekregen om een kantoor te realiseren in de monumentale kerk van Vianen (Brabant). Het adviseursbureau op groengebied: Cobra Adviseurs B.V. is de opdrachtgever en er zijn verschillende partijen betrokken, waaronder Oomen Architecten uit Breda. Het is onze taak geweest om al deze partijen samen te brengen en iets moois te creëren. Onze overige werkzaamheden bij dit project hebben bestaan uit het constructief en bouwtechnisch modelleren van het nieuwe kantoor. Zie hier het eindresultaat!

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.