Van Heijster Relatiegeschenken viert 40 jarig jubileum met nieuwe huisstijl tijdens de Maasvallei Expo 2017 te Venray

Dit jaar bestaat Van Heijster 40 jaar.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Van Heijster RelatiegeschenkenVENRAY – Het in Venray gevestigde Van Heijster Relatiegeschenken voorziet al jaren lang bedrijven door heel het land van hun relatiegeschenken. Bedrukte pennen, aanstekers met logo of petjes met bedrijfsnaam: de kans is groot dat ze bij Van Heijster vandaan komen, zeker wanneer u ze bij bedrijven in de regio Noord-Limburg tegenkomt.

Dit jaar bestaat Van Heijster 40 jaar. Geen kleine prestatie en een mooie gelegenheid om het bedrijf een grote make-over te geven. Sinds juni is Van Heijster namelijk in een fris nieuw jasje gestoken. De nieuwe huisstijl is ontwikkeld aan de hand van de ervaringen én de verwachtingen van de Van Heijster klanten: zij weten immers wat het bedrijf sterk maakt en zijn de reden dat Van Heijster al 40 jaar succesvol is.

Hoe Van Heijster zich al 40 jaar staande weet te houden in de relatiegeschenkenbranche weet manager Marcel de Haas wel: “uit een klantonderzoek, uitgevoerd begin 2017, bleek dat wij voor velen dé partij zijn die volledig ontzorgt en altijd klaarstaat met persoonlijk advies.” Voor dat advies wordt ook altijd ruim de tijd genomen. “Ik ga altijd met klanten om tafel zitten om te achterhalen welk type geschenk het beste aansluit bij hetgeen wat je als bedrijf wilt uitstralen en de boodschap die je wilt communiceren naar je relatie. Net als persoonlijke smaak spelen de functionaliteit van het geschenk en het gewenste effect op de ontvanger een belangrijke rol.”

Van Heijster Relatiegeschenken

Boegbeeld van de nieuwe huisstijl is Heijn. Heijn is de helpende hand die met zijn ervaring iedereen voorziet van handige tips; hij is dus de verpersoonlijking van de identiteit van Van Heijster Relatiegeschenken. Heijn zal dan ook prominent aanwezig zijn op de stand waar u kennis kunt maken met de nieuwe huisstijl en het Van Heijster team. U vindt Van Heijster Relatiegeschenken gelijk na de ingang bij stand 77. (Zie Plattegrond.)

Korting voor standhouders

Speciaal voor mede-standhouders heeft Van Heijster een actie opgezet waarmee zij kunnen profiteren van korting op bedrukte relatiegeschenken. Zo deelt u als standhouder tijdens de beurs extra goedkoop uw weggevers met logo uit. Neem contact op met het team via 0478 – 557 300 of sales@vanheijster.nl voor meer informatie en persoonlijke advies.

Van Heijster Relatiegeschenken BV

Keizersveld 45
5803 AM  Venray
Telefoon : 0478 – 557 300
E-mail : sales@vanheijster.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.