Heeft u kantoorruimte beschikbaar?

Wij plaatsen jouw kantoorruimte op Funda Business, want dat is toch hét toonaangevende medium om kantoorruimtes te verhuren.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Kantoorruimte beschikbaar? – Wij komen met regelmaat bij bedrijven over de vloer die vaak 1 of meerdere ruimtes over hebben in hun pand. Dat is zonde want er wordt wel huur en servicekosten betaald. En dat terwijl er veel vraag is naar kleinschalige kantoorruimtes.

Wij brengen vraag en aanbod graag bij elkaar. Daarom informeren wij je net zo graag over de mogelijkheden om overtollige kantoorruimtes onder te verhuren. Dit kan al vanaf een éénmalig bedrag van € 500,00 euro.

Wij werken op een open en transparante manier. Wij nemen contact op met de eventuele verhuurder om te controleren of je mag onderverhuren. Meestal werken de verhuurders hier graag aan mee en geven toestemming voor onderverhuur. Uiteraard, dienen deze zaken goed geregeld te worden.

Wij plaatsen jouw kantoorruimte op Funda Business, want dat is toch hét toonaangevende medium om kantoorruimtes te verhuren. Logisch, want mensen die op zoek zijn naar bedrijfsruimte, kijken meestal eerst bij Funda. Daarnaast plaatsen wij de beschikbare kantoorruimtes ook op onze eigen websites.

De kosten voor de verhuur van kantoor, zijn als volgt.

Wij plaatsen jouw kantoorruimte op fundabusiness.nl voor €. 500,00 euro. Daarnaast berekenen wij kosten voor bezichtigingen €. 150,00 en voor het opstellen van de huurovereenkomst €. 800,00. Maar dat mag je natuurlijk ook zelf doen.

Heb je kantoorruimte over? Dan is nu het moment om deze te verhuren en te starten met het besparen op je huisvestingslasten.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Bedrijfsmakelaar voor een uurBedrijfsmakelaar
De heer Martien Jansen en de heer Wouter van Dijk

(Op afspraak kan er aan de Lionstraat 8 in Boxmeer worden afgesproken of bij u op het bedrijf.)

Maliebaan 24
3581 CP Utrecht

Telefoon : 088-2264887
Martien Mobiel : 06-53928294

Website : www.bedrijfs-makelaarvooreenuur.nl
E-mail : martien@makelaarvooreenuur.nl

Maasvallei Bedrijven
Bedrijfsmakelaar voor een uur is onlangs nieuwspartner geworden bij Maasvallei Bedrijven, om meer in beeld te komen bij de bedrijven in de regio’s langs rivier de Maas.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*