Hans van Gemert Autoservice & Banden uit Cuijk is volop in beweging!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Bij Hans van Gemert Autoservice & Banden is het druk! Niet alleen qua klanten en opdrachten, maar ook qua interne ontwikkelingen. Onlangs is de buitengevel van de Vakgarage volledig gerenoveerd en zijn de reclame uitingen vernieuwd. “Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in APK en Onderhoud van auto’s, maar veel klanten hebben het idee dat wij alleen maar een bandenservice aanbieden. Dus wij zijn achter de schermen druk bezig om onze marketing daarop aan te passen, zodat klanten ons in de regio beter weten te vinden voor het algemene onderhoud en keuringen.” vertelt Joke.

Niet alleen de buitengevel is vernieuwd, ook de website is in een nieuw jasjes gestoken. De website voorziet de klanten van informatie over de verschillende producten en het is mogelijk om online een afspraak te maken. “Wanneer je inlogt, zie je gelijk een kalender met de beschikbare data en tijden. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk voor de drukbezette klant.”

Hans van Gemert heeft ook een webshop voor Velgen. “Op de webshop kunt u uw kenteken invoeren en dan worden direct de velgen getoond die passend zijn bij uw voertuig. Vervolgens kiest u de gewenste banden erbij en de afspraak wordt ingeboekt.” Gemak dient de mens!

Klanten van Hans van Gemert kunnen tevens gebruik maken van een app. “Via de app kunt u online een afspraak inplannen, controleren op kenteken wanneer uw voertuig weer een keuring moet ondergaan, online schade melden bij de verzekeringsmaatschappij en storingen opzoeken.”

Onlangs heeft het bedrijf geïnvesteerd in een nieuwe innovatieve bandenstraat, waarover reeds een artikel is gepubliceerd. Nadat de bandenstraat in bedrijf is genomen, heeft Hans van Gemert een nieuwe balanceerder aangeschaft. Deze balanceerder is de nieuwste in zijn soort en de Cuijkse vakgarage is als één van de weinigen in Europa de trotse bezitter van deze apparatuur. “Uiteraard zijn al onze monteurs opgeleid om met de balanceerder te mogen en kunnen werken en is het tijd voor de volgende innovatie.”

Deze innovatie zal 19 juni vorm krijgen in de levering van een nieuw uitlijnapparaat. “Ook weer het neusje van de zalm! Voorheen moesten de monteurs de “klokken” plaatsen op de velg waardoor er dus kans op lichte beschadiging was. Met dit nieuwe apparaat kunnen we de “klokken” om de band heen plaatsen en meten we het gehele voertuig uit in 1,5 minuut. Dus minder kans op beschadiging van de velg en een stuk tijdwinst.”

Hans en Joke van Gemert staan 21 en 22 juni als deelnemer op de Business Beurs om een aantal huidige klanten te ontmoeten, maar ook om nieuwe contacten te leggen en zowel deelnemers en bezoekers te informeren over alle nieuwe ontwikkelingen binnen hun goedlopende Vakgarage.

Hans van Gemert Autoservice en Bandenautoservice-en-banden-cuijk-hans-en-joke-van-gemert-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk-1
Grotestraat 61a
5431 DH Cuijk

Telefoon : 0485-314544

Website : www.hansvangemertbanden.nl
E-mail : info@hansvangemertbanden.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.