Haal ook uw ISO 9001:2015 Certificaat met het E-learning programma van SQA-T

"Klanten doen liever zaken met een bedrijf dat ISO 9001:2015 gecertificeerd is."

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

haal-ook-uw-iso-9001:2015SINT-HUBERT ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en dus voor kwaliteitsbeheersing.  ISO 9001 helpt organisaties om gestructureerd vorm te geven aan het kwaliteitsbeleid en om de bedrijfsprocessen op orde te krijgen en te houden. ISO 9001 wordt vaak gevraagd door bedrijven omdat u met dit certificaat aantoont dat u een betrouwbare partner bent. Het kan gebruikt worden om te kijken of de organisatie in staat is om aan de eisen van klanten, eisen vanuit wet- en regelgeving en eisen van de organisatie zelf te voldoen. Het toepassen hiervan levert u veel informatie op over de kansen en bedreigingen voor uw organisatie. Risicobeheersing speelt hierbij een belangrijke rol.

Waarom ISO 9001?
Het behalen van het certificaat ISO 9001:2015 biedt enorm veel voordelen.

  • Veel klanten doen liever zaken met een bedrijf dat ISO 9001 gecertificeerd is; het maakt u tot een betrouwbare partner die grip heeft op de bedrijfsvoering;
  • Een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:2015 is gericht op het verhogen van de klanttevredenheid;
  • Het geeft gestructureerd vorm aan het kwaliteitsbeleid;
  • Het systeem is gericht op het voldoen aan de eisen vanuit wet- en regelgeving;
  • Het zorgt ervoor dat de kwaliteit van het product of de dienst gewaarborgd wordt.
  • Het biedt u de mogelijkheid om uw organisatie en de bedrijfsprocessen te verbeteren met een risicogerichte benadering.

Wat doet SQA-T?
SQA-T helpt u bij het opzetten, implementeren en onderhouden van een managementsysteem conform normen zoals ISO 9001:2015 voor kwaliteit, maar ook voor normen zoals ISO 14001 (milieu), ISO 22000 (food), TAPA, GDP en VCA. SQA-T kan u compleet ontzorgen door een kwaliteitssysteem op te zetten, implementeren en onderhouden, maar SQA-T kan ook alleen ondersteuning bieden op die onderdelen waar u intern moeite mee heeft of waar u door tijdgebrek simpelweg niet aan toekomt, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van interne audits of een laatste check ter voorbereiding op de certificatie-audit. SQA-T stelt een praktisch systeem op, zonder onnodige bureaucratie, tegen een vooraf vastgesteld bedrag en een vooraf afgesproken termijn en dat alles volledig afgestemd op uw organisatie.

Hoe werkt SQA-T?
SQA-T kijkt samen met u naar uw wensen en naar wat er allemaal moet gebeuren om het gewenste certificaat te behalen. Aan de hand van deze inventarisatie wordt een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan wordt met u besproken en u bepaalt vervolgens zelf welke onderdelen SQA-T voor haar rekening neemt en welke onderdelen de organisatie zelf oppakt. Op deze manier blijven de kosten beheerst en is een externe kwaliteitsadviseur voor iedereen betaalbaar.

E-learning
Om deze ondersteuning nog laagdrempeliger te maken, heeft SQA-T een aantal e-learnings ontwikkeld op het gebied van kwaliteit. In deze online trainingen voor normen zoals ISO 9001 en ISO 14001 leert u alles over de nieuwe High Level Structure (HLS); daarnaast leert u hoe de normteksten te lezen en te interpreteren. Daarnaast maakt u een aantal praktijkgerichte opdrachten, waardoor u al bezig bent met het opzetten van uw eigen kwaliteitssysteem, zonder dat u dit daadwerkelijk in de gaten heeft. Als u aansluitend dan nog hulp nodig heeft, kan SQA-T zowel op afstand als bij u op locatie ondersteuning bieden.

SQA-T maakt praktijkgericht leren nog praktischer en bovendien enorm leuk om te doen!

Aanbieding!
Vul code “Maasvallei ISO 9001:2015” in bij de opmerkingen in onderstaand formulier en ontvang bij het afnemen van de online e-learning ISO 9001 één uur gratis ondersteuning bij het behalen van uw certificaat. Natuurlijk ontvangt u van ons eerst een hele interessante offerte.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

SQA-Thaal-ook-uw-iso-9001:2015
Annette Ermers
Pastoor Jacobsstraat 55A
5454 GM  SINT HUBERT

Telefoon : 06-57322211

E-mail : info@sqa-t.nl
Website : www.sqa-t.nl

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.