Haal meer uit je bedrijf en medewerkers

Als ondernemer doe je vaak van alles goed, maar struikel je over je zwakste schakel.

Delen wordt enorm gewaardeerd

uit je bedrijfNIJMEGEN – Wil je meer halen uit je bedrijf, medewerkers, klanten en jezelf? (Training: ‘Meer rendement, minder moeite, meer plezier’) Je werkt hard, je hebt een mooi product. Je hebt ambities. En toch gaan er een aantal zaken niet zoals je het wil. Misschien blijft je omzet achter. Trek je verkeerde klanten aan? Doen je collega’s niet wat jij wil? Ben je niet zichtbaar genoeg? Heb je het te druk?

Als ondernemer doe je vaak van alles goed, maar struikel je over je zwakste schakel. Omdat veranderingen beginnen bij jou, je nu doet zoals je deed, en je de mogelijkheden om te veranderen niet altijd meer ziet, deze uitnodiging aan jou.

Resultaat
Jouw mindset is beslissend voor jouw resultaat. En die mindset kun je beïnvloeden. Je coacht jezelf naar een resultaatdoorbraak onder begeleiding van Organisatie- en prestatiepsycholoog Mark Theelen. Met de simpele methode ‘zelfcoaching’ worden recente wetenschappelijke inzichten toepasbaar gemaakt voor jou of voor jouw bedrijf. Het rendement kan al snel met minimaal 20% omhoog. Met een heldere geest die ontspannen en gefocust aan het werk is lever je een product-service combinatie die onweerstaanbaar is voor jouw doelgroep.

Persoonlijk ontwikkeling
In deze training ontdek je naast een simpele leermethode nieuwe aspecten van jezelf. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging om tot de kern te komen. Samen bespreken we wat dat voor jouw werk en leven kan betekenen. Met name onder druk ga je beter presteren. Dit doen we in een prettige omgeving; de golfsport dient als metafoor. Hoe bereik jij samen met anderen je doel?

Zelf coaching
Natuurlijk zelf coaching, want iedereen wil wel beter worden maar niet verbeterd worden. Dat doe je liever zelf. Je gaat ervaren dat er veel meer in je zit dan je denkt. Met name in moeilijke situaties scoor je beter. Op de golfbaan beleef je het mentale proces van optimale samenwerking. Zodat je voelt waar jouw grip zit op procesverbetering; optimale concentratie voor en met de klant.

Kennismakingstraining
In deze training ervaar je dat je veel beter gaat presteren dan daarvoor. Desgewenst bespreken we daarna over een kort intensief maatwerktraject.

Programma: donderdag 13 of zaterdag 15 juni 2019 van 14:00 uur tot 18:00 uur op golfbaan Welderen in Elst.
14:00 uur Kennismaking, doelstelling
14.45 uur Samen beter presteren, sneller leren, rendementsverbetering met plezier
15.45 uur Vraag en antwoord, reflectie
16.15 uur Mentale turbo
17uur  Hoe ga je hiermee aan de slag op je werk of in je leven. Je neemt oefeningen mee naar huis. Hierover is nog éénmalig telefonische coaching mogelijk. Investering: €150 incl. all, ex btw (Max 12 deelnemers) Meld je aan, en haal direct meer uit je bedrijf.

Succes en Geluk Nusucces en geluk nu mark theelen
Drs. Mark Theelen
Nimrodstraat 91
6531LD Nijmegen

Telefoon : 06-38702514

E-mail : info@succesengeluk.nu
Website : www.marktheelen.nl.

Lees hier meer artikel over Mark Theelen.

Ervaringen:
Michel Hovenkamp (CEO Zakenservice, Uitgever Maasvallei.net)
Mark heeft mij laten inzien hoe belangrijk focus is om niet te verzanden in de dagelijkse routines. Door focus bereik ik telkens weer makkelijker het beoogde resultaat. Bedrijven, teams en ondernemers die ook met een frisse blik naar moeizame situaties willen kijken, raad ik zeker aan om met Mark een training mee te maken. Mark schept een sfeer waarin je bereid bent je je oude gewoontes te vervangen door effectiever gedrag.

Gerrit de Goeijen (de Goeijen Management Consultancy)
De meerdere ontmoetingen met Mark heb ik als erg inspirerend en verhelderend ervaren. Hij hanteert een uniek leermodel waarmee hij je werk en het gesprek daarover op een prettige wijze bijstuurt.

Lees hier meer ervaringen in de praktijk of op de golfbaan.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd