Gun jij jezelf een moment van ontspanning in 2019?

Zelfs kinderen op de basisschool ervaren al stress en spanning

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – We lezen steeds meer over het belang van ontspanning. Iedereen ervaart steeds meer stress en het aantal jongeren met een burn out stijgt. Zelfs kinderen op de basisschool ervaren al stress en spanning. Maar herken jij bij jezelf de signalen? Hoe vaak gun jij jezelf een moment van ontspanning in alle drukte? Het lichaam vertelt ons eigenlijk onbewust erg veel en wij moeten er weer naar leren luisteren.

Aromapraktijk Verhulst te Vianen (NB) biedt diverse ontspannende behandelingen op emotioneel en lichamelijk gebied. Zo kun je terecht voor aromatherapie, diverse massages, Reiki en magnesium behandelingen. Een uitgebreide omschrijving van alle behandelingen vind je op de website van Aromapraktijk Verhulst.

Maar wie is het gezicht achter Aromapraktijk Verhulst?
Mijn naam is Sylvia Verhulst en mijn praktijk is ontstaan nadat ik in 2017 in aanraking kwam met essentiële oliën. Als gezin waren wij op zoek naar het vinden van o.a rust en ontspanning.
Wij hadden zo’n positieve ervaring met de essentiële oliën dat ik besloot dat ik hierin verder wilde en de opleiding tot Aromatherapeut ben gaan volgen. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met massages. De combinatie van essentiële oliën en massages gaven samen zo’n mooi resultaat, dat ik dit wilde delen met anderen. Ik ben echter steeds meer mijn kennis gaan uitbreiden en momenteel volg ik dan ook nog een opleiding tot Aroma Freedom practioner.

“Het stukje zorg zit echt in mij. Mijn achtergrond ligt namelijk bij Activiteitenbegeleiding en Sociaal Pedagogisch Medewerker. In beide werkvelden heb ik meerdere jaren gewerkt en ervaring opgedaan. Ik vind het erg belangrijk dat een cliënt zich veilig voelt in mijn praktijk en dat er vertrouwen is. Naast het runnen van de praktijk ben ik ook 1 van de organisatoren van het Ladies Event Cuijk. In november 2019 organiseren wij alweer de 3e editie.”

Weet je niet goed welke behandeling bij jou zou passen? Je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek in de praktijk.

Wil je graag meer weten over de behandelingen of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Aromapraktijk Verhulst

Beekdal 35a
5434 RC Vianen NB

Telefoon : 06-18687467

E-mail: aromapraktijkverhulst@hotmail.com
website: www.aromapraktijkverhulst.nl

Dit artikel is tot stand gekomen tijdens de Maasvallei Workshop Online nieuwsartikelen en publicaties.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.