Gratis wintercheck bij bedrijfswagenspecialist Jos Bongers in Oeffelt

Als we de jaren optellen, zijn we ruim 34 jaar actief in de regio Land van Cuijk, Boxmeer en Maasduinen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

wintercheckOEFFELT – Wintercheck – In het kader van ons 10 jarig jubileum bieden wij bedrijven en ondernemers een gratis wintercheck voor hun bedrijfswagen. De auto’s, bussen of lichte vrachtwagens checken wij op de belangrijkste zaken die nodig zijn om veilig te blijven rijden in de winter.

Mensen die gebruik willen maken van de gratis wintercheck kunnen een afspraak maken of spontaan langskomen. De koffie staat klaar en onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen” geven wij graag vrijblijvend advies op basis van onze bevindingen. Ook als er vragen zijn staan wij graag voor de mensen klaar, want het rijdt toch net iets prettiger in de wintermaanden als je auto helemaal is nagekeken op de veiligheid.

wintercheck

Tien jaar Jos Bongers
Als we de jaren optellen, zijn we ruim 34 jaar actief in de regio Land van Cuijk, Boxmeer en Maasduinen. Dat is een lange tijd en door degelijkheid, betrouwbaarheid en altijd goede service te bieden en te blijven investeren in de regio, hebben we dit allemaal kunnen bereiken. Garantie, service, prijs-kwaliteit, allemaal punten waar we graag ons uiterste best voor doen. We zijn dan ook full-service; inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeafwikkeling, APK-keuring, verkoopbemiddeling, autoruitschade en airco-onderhoud. Juist omdat we full-service zijn kunnen we u dit alles ook garanderen.

Locatie: Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers
Adres : Veerweg 3
Postcode : 5441 PL Oeffelt

Telefoon : 0485-362688

E-mail : info@josbongers.nl
Website : www.josbongers.nl

Lees hier meer artikelen over de Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.