Grafipoint ondersteunt ondernemers in communicatie en drukwerk

MAASVALLEI – Het voorjaar is aangebroken, daarom wordt er weer meer buiten gedaan. Hoveniers krijgen het druk in de tuin en er worden meer evenementen georganiseerd. Grafipoint biedt ondernemers een helpende hand in al het bijbehorende drukwerk.

Hoveniers ontwerpen de ideale tuin voor hun klanten. Ideeën worden uitgewerkt in een realistische tuintekening. Om de projecten te realiseren kunnen tuintekeningen bij Grafipoint worden gedrukt in verschillende formaten, van A4 tot A0. Grafipoint kan deze tekeningen direct drukken, in zwart/wit maar ook in kleur. De afdrukken kunnen desgewenst gevouwen worden. Een mooi resultaat om aan de klant te laten zien.

Naast de snelle levering van tuin- en bouwtekeningen is Grafipoint ook goed in het drukken van posters voor binnen en buiten. Van budget tot kwaliteitsposters en in elk gewenst formaat. De budgetposter wordt op kopieerpapier afgedrukt. De kwaliteitsposter wordt geprint met milieuvriendelijke latex-inkt. De kwaliteitsposter is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Winkeliers en horecaondernemers kunnen buiten adverteren en posters gebruiken in bijvoorbeeld stoepborden. Grafipoint is gespecialiseerd in spoeddrukwerk. Dus ook als er ‘last minute’ nog drukwerk nodig is, is dat geen probleem.

Grafipoint ontwerpt en realiseert. Naast het drukwerk, kan de klant ook bij Grafipoint terecht voor het ontwerpen van communicatiemateriaal. Met een team van meerdere vormgevers en DTP’ers wordt met passie gewerkt van ontwerp tot eindproduct.

Ook dit seizoen staat Grafipoint weer klaar om ondernemers te ondersteunen in al hun communicatie en drukwerk. Bel voor alle mogelijkheden naar 0485-575828 of zie de website: www.grafipointboxmeer.nl

Grafipoint

Marieke en Patrick Beerkens
Laan de Wijze 20
5835 DS Beugen

Telefoon : 0485-575828

E-mail :    info@grafipointboxmeer.nl
Website : www.grafipointboxmeer.nl

Print Friendly, PDF & Email