Grafipoint: Van logo tot het complete reclamepakket

grafipoint-drukwerk-printwerk-signing-bomeer-beugen-sterckwijk-portretfoto-marieke-patrick-beerkens-maasvallei-netwerk
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

grafipoint-drukwerk-printwerk-signing-bomeer-beugen-sterckwijk-portretfoto-marieke-patrick-beerkens-maasvallei-netwerkBEUGEN – Reclamepakket – Er is niets zo belangrijk als een herkenbaar logo op promotionele uitingen voor bedrijven, zegt Marieke Beerkens van Grafipoint. Wij helpen ondernemers graag met het meedenken en ontwerpen van hun logo, want dat wordt enorm op prijs gesteld.

Onze toegevoegde waarde is persoonlijk contact, want een ondernemer met een idee heeft wensen maar weet vaak niet welke promotionele mogelijkheden het beste zijn voor het bedrijf. Vandaar dat wij onder het genot van een kopje koffie of thee altijd eerst even sparren met de ondernemer over de ideeën, wensen en doelen.

reclamepakket

Wij zijn zelf begonnen in 2003 en hoewel wij al het drukwerk onder één dak bieden, zijn wij ook begonnen met een herkenbaar logo dat ons in de loop der jaren bekend heeft gemaakt. In die zin hebben wij zeker iets gemeen met alle ondernemers en bedrijven die een succesvol bedrijf willen opbouwen. Met behulp van een reclamepakket.

reclamepakket

We kunnen letterlijk alles leveren op promotioneel gebied en we helpen onze klanten stap voor stap met het maken van de passende keuzes, zodat men ook de juiste beslissingen kan maken.

reclamepakket

Omdat alle grafische ontwerpen digitaal uitgewerkt worden kunnen we in één moeite door ook websites verzorgen.

reclamepakket

Wilt u 2017 ook in met een mooie herkenbare huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op voor uw reclamepakket.

grafipoint-drukwerk-printwerk-signing-bomeer-beugen-logo-marieke-patrick-beerkens-maasvallei-netwerkGrafipoint

Marieke en Patrick Beerkens
Laan de Wijze 20
5835 DS Beugen

Telefoon : 0485-575828

E-mail :    info@grafipointboxmeer.nl
Website : www.grafipointboxmeer.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.