Glasvezelspecialist JK Automatisering over de Maasvallei Beurs

Bezoek stand 26-27 van JK Automatisering tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Glasvezelspecialist JK AutomatiseringBOXMEER – Glasvezelspecialist JK Automatisering uit Oploo en Beuningen staat wederom op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018 om de bezoekers uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van snelle glasvezel Internetverbindingen.
JK Automatisering is onafhankelijk dealer van verschillende Glasvezelproviders zoals o.a.:  Multifiber, Netrebel, Plinq, TriNed, Tweak, SNLR en WeServe.

Vanaf het begin van de LVCNET campagne in 2016 kon worden gekozen uit 3 glasvezelproviders: Netrebel, Plinq en TriNed, ieder met haar eigen pakketten. Zo leveren Plinq en TriNed verschillende (combinatie)pakketten en levert Netrebel een internet-only pakket. JK automatisering heeft tijdens de campagne een hoofdrol vervult als partner van de coöperatie LVCNET, in die rol heeft JK automatisering de ambassadeurs, vrijwilligers, de inwoners en ondernemers in het Land van Cuijk bijgestaan met technisch en provider advies in meer dan 200 georganiseerde evenementen.

Doordat E-fiber de uitrol van het glasvezelnetwerk gaat verzorgen, is JK automatisering een partnerschap met E-fiber aangegaan. JK heeft dealer schappen gesloten met vrijwel alle Glasvezelproviders die hun diensten leveren op de E-fiber netwerken. JK automatisering streeft altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager. Als onafhankelijk dealer streeft JK automatisering er naar om ook met eventuele nieuwe aanbieders op het glasvezelnetwerk van E-fiber afspraken te maken. De afspraken met E-fiber en de Glasvezelproviders beperkt zich zeker niet tot de grenzen van het Land van Cuijk, maar ook ver daarbuiten.

Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren zich inschrijven voor glasvezeldiensten door een abonnement bij ons af te sluiten voor één van de providers. Pas na oplevering van het glasvezelnetwerk wordt uw contract geactiveerd en komen de diensten beschikbaar. U gaat ook dan pas betalen.

U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren. Bezoek voor extra informatie en alle inschrijfformulieren van de Glasvezelproviders de glasvezelpagina op de site van JK automatisering.

Glasvezelspecialist JK Automatisering

Mari Jordans: “We slaan geen Maasvallei Beurs over omdat we altijd wel weer interessante ondernemers en bedrijven ontmoeten uit de regio. Voor komende editie ben ik heel enorm te spreken  over de locatie en de opzet van de Maasvallei Beurs. Ik heb ook echt het idee dat we samen met de andere ondernemers uit het Maasvallei Netwerk de bezoekers aangenaam kunnen verrassen met deze nieuwe aanpak.”

Bezoek stand 22 van JK Automatisering tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs of klik hier om u zelf op de geven voor deze mooi beurseditie.

Kennis, Ontwikkeling, Advies, Klantgerichtheid, Service en Vertrouwen vormen onze basis voor u!

JK automatisering, uw ICT kennis!

Van Steenhuijsstraat 35 | 5841 AG  Oploo
Krommehoekstraat 19 | 6641 KR  Beuningen

088 77 30 100 | Info@JK-ict.nl

www.JK-ict.nl | LinkedIn | Facebook

Bekijk ook onze gegevens bij Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.