De Gezondheidsbeurs: 15 en 16 september 2018 in Ebben Inspyrium te Beers

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg keert op 15 en 16 september voor de tweede editie terug naar het Ebben Inspyrium in Cuijk. De organisatie pakt groots uit met meer dan negentig exposanten en een ruim aanbod aan lezingen en workshops. “Beleef hét gezondste dagje uit in de regio, is dan ook onze boodschap”, vertelt organisator Angelique Peppinck.

Belevenis

“Na de eerste editie – die bezocht werd door ruim 3.300 enthousiaste bezoekers – werd er door zowel gasten als exposanten meteen om een vervolg gevraagd. Nu kunnen we bekendmaken dat het in september weer zover is. Wat men kan verwachten? De Gezondheidsbeurs wordt een ware belevenis in een unieke sfeer. We pakken namelijk uit met een verfrissend nieuw beursconcept die beschikt over een natuurlijke uitstraling en informele sfeer. Exposanten vertellen niet alleen over hun dienstverlening; de bezoekers kunnen het direct ervaren”, aldus Peppinck.

De organisatie verwacht meer dan negentig bedrijven uit de gezondheidssector. Het aanbod is volgens Peppinck erg divers. “Deze bedrijven die grotendeels uit de regio komen, presenteren de gezondheidsbranche in de breedste zin des woords. Van jong tot oud; iedereen kan zich hier laten informeren en inspireren. Ontdek bijvoorbeeld via de meest interessante test hoe gezond je bent. Werk je met vrienden in het zweet tijdens een sportieve workshop. Volg met je partner een gezonde kookworkshop bij onze sterrenchef. Neem een momentje voor jezelf tijdens een heerlijke beautybehandeling, terwijl de kids – onder professionele begeleiding – genieten op de Playground. Dat wil je toch niet missen?”

“En laten we de innovaties die je op de beurs kunt ervaren niet vergeten”, gaat Peppinck verder. “Van nieuwe voedingsmethodes tot virtual reality. Wat denk je bijvoorbeeld van een pak waarin je kunt ervaren hoe het is om bejaard te zijn. Dat wil je toch meemaken?” Het complete programma wordt in de weken voorafgaand aan de beurs gepresenteerd.

Oproepje

Wat er verder staat te gebeuren, laat de organisatie ook vrij aan exposanten en betrokkenen. Peppinck vertelt: “We staan open voor ieder gezond initiatief. Klein of groot – dat maakt niet uit. Iedereen die op zijn of haar manier bijdraagt aan een gezonde regio is van harte welkom op De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Vandaar onze oproep voor alle inwoners van deze regio. We willen weten wat zij graag op de beurs terug zouden zien. Welke bedrijven mogen niet ontbreken? Wat wil je ervaren? Je kunt dit aangeven in een reactie op deze vraag op onze Facebook-pagina.”

De Gezondheidsbeurs wordt zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Ga voor meer informatie naar www.degezondheidsbeurs.nl.

De Gezondheidsbeursgezondheidsbeurs-land-van-cuijk-beers-olga-verweijen-aik-ducaat-logo-vooraankondiging-maasvallei-netwerk
Beerseweg 45
5431 LB Cuijk NL

Telefoon : 0485-312021

E-mail :    info@degezondheidsbeurs.nl
Website : www.degezondheidsbeurs.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.