Geslaagde editie Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Elk jaar een nieuwe Maasvallei Beurs Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Geslaagde editie. -De Maasvallei Business Beurs 2018 was een groot succes in Boxmeer. De basis voor dit succes komt voort uit de samenwerkingen tussen ondernemers die samen de Maasvallei beurs mogelijk maken. Bezoekers waren over het algemeen toch aangenaam verrast over de omvang en opzet van deze vernieuwde beurs.   

We laten enkele exposanten aan het woord.

Geslaagde editie

In stand nummer 1 stonden Nouri Verhoeven (r) en Cengiz Akdamar (l) van PayFix uit Den Haag. “Dit was een gave beurs en zeker voor herhaling vatbaar. Indien de situatie het toelaat zijn wij volgend jaar zeker weer van de partij.

Geslaagde editie

Joke Thoonen van Toon Jouw Talent zegt. “Door deze beurs heb ik mijn bedrijf op de kaart kunnen zetten en heb heel veel nieuwe mensen mogen ontmoeten. Ik had een hele mooie stand en constant aanloop. Mijn complimenten voor de organisator en de organisatie want ik heb diep respect voor mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en het toch maar even doen, om het zo te zeggen.”

Cartoonist Rim Beckers: “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op de beurs, want deelnemen aan beurzen is nog helemaal nieuw voor mij. Op de beurs heb ik karikaturen getekend van de exposanten en dat wordt toch wel gewaardeerd door de ondernemers. In zoverre, dat ik zelfs al aanvragen voor animatie opdrachten heb mogen ontvangen.”

Ook Topic Uitgever Remi van Bergen is enthousiast over de beurs. “Ik ben heel blij met de Maasvallei Beurs, want Topic Boxmeer staat nu op de kaart en heeft direct veel meer naamsbekendheid gekregen. Voor mij de eerste keer dat ik meedoe aan de beurs en volgend jaar ben ik zeker weer van de partij. Sterker nog, ik ga ook nog een artikel over de beurs schrijven, want ik was heel blij met mijn stand, zag er allemaal keurig uit en ik heb echt een hele leuke beurs gehad.”

De dames van Adecco brachten in samenwerking van Van Tienen Drankautomaten, Bakkerij van Eigen Deeg en Maasvallei de gratis koffie en thee rond op de beurs met hun mobile stands. Desiree van Helmond zegt hierover. “Een super en super gaaf idee van de organisator om in plaats van jonge serveersters, ons in te zetten om de koffie te bezorgen. Dit werd enorm gewaardeerd door de exposanten en bezoekers. Voor ons een mooie gelegenheid om ons optimaal te kunnen presenteren in Boxmeer en aan iedereen te laten zien hoe actief wij zijn in de regio. Volgend jaar zijn wij absoluut weer van de partij om iedereen te voorzien van drinken.”

Ilse van Haren van Smaak en Meer bij Ilse. “Ik heb een superleuke beurs gehad. Heb een heleboel nieuwe leuke ondernemers leren kennen die oprecht belangstelling hebben in mijn relatiegeschenken. Daarnaast heb ik veel complimenten mogen ontvangen over mijn stand, die weer net iets anders was opgebouwd dan de andere stands. De bezoekers gaven ook aan dat de beurs goed is opgezet en in een mooie hal. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en kijk alweer uit naar de volgende keer.”

Samuel Sanders van Procyon Networks. “Mooie beurs, goed opgezet, mooie uitstraling en goed geregeld. Wij zijn helemaal tevreden en kijken er naar uit om voor volgend jaar ook weer de WiFi verbinding te verzorgen en ons bedrijf te presenteren als exposant en sponsor.”

In de stand van de Bedrijfswagen Specialist staat links Anthony Peeters en rechts Jos Bongers. Jos Bongers. “Het is lang geleden dat we op een regionale beurs hebben gestaan. De beurs is goed opgezet en we hebben met veel voor ons onbekende ondernemers mogen kennismaken . We hebben ook goed kunnen werken aan onze naamsbekendheid en onze gasten kunnen ontvangen.”

Freek Derks. “Geslaagde Editie, mooie beurs, prachtig opgezet en het zag er allemaal goed uit. We hebben leuke contacten opgedaan en ook het contact met de andere exposanten onderling ervaren wij als zeer constructief. De volgende keer zijn wij zeker weer van de partij.”

In een volgend artikel, laten we nog meer ondernemers aan het woord over de geslaagde editie van de beurs.

Heeft u vragen over de Maasvallei Business Beurs Boxmeer? Neem dan gerust contact met ons op.

Maasvallei Netwerk

Industrieterrein Saxe Gotha – Lion Center Boxmeer
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.