Gerard Spierings van CoMaTech Machinefabriek uit Cuijk wil zich laten zien

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – CoMaTech Machinefabriek is een toeverancier voor machinebouwers. Directeur Gerard Spierings van het Cuijkse bedrijf is enthousiast over de komende beurs in Cuijk op 21 en 22 juni.

Ik vind het een geweldig idee en het is voor ons de eerste keer dat we meedoen. Buiten onze bestaande contacten en relaties willen we graag in contact treden en netwerken met andere ondernemers uit de regio om meer feeling te krijgen met ons werkgebied.

In de basis leveren wij hoogwaardige gelaste en mechanisch bewerkte producten aan machinebouwers en ontwikkelaars.Wij zijn gespecialiseerd in lassen en frezen van producten. Met zo’n vijftien werknemers werkt CoMaTech verder aan tecniek.

Zo maken wij de slijpmachines voor de messen die wereldwijd gebruikt worden op de vleesverwerkende machines van Marel®.

Wij passen de assen aan voor stille schone trailers, voor de fabrikant Valx uit Valkenswaard die levert aan THT-Trailers.

De onderstellen voor de trucks van team De Rooy voor de Dakar Rally en wat andere proto-automotive onderdelen maken wij hier ook.

En bijvoorbeeld nog de frames en bepaalde componenten voor de verpakkingsmachines van Lantech die wereldwijd geëxporteerd worden.

Door de veelzijdigheid van onze kennis en de grootte van de materialen die wij bewerken, onderscheiden wij ons van veel constructiebedrijven en machinefabrieken, want die hebben vaak andere kwaliteiten. Wij kunnen van prototypen seriematige producten maken, en deze processen van A tot Z helemaal begeleiden.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel belangstelling in onze diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

CoMaTech Machinefabriek bv 
De heer Gerard Spierings
De Hork 19
5431 NS Cuijk

Telefoon : 0485-311550

E-mail :    info@comatech.nu
Website : www.comatech.nu

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.