Gemeente Gennep krijgt glasvezel

Wij wensen alle inwoners heel veel plezier toe met de nieuwe mogelijkheden die het netwerk gaat bieden.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Gennep Glasvezel Paul DubbersNIJMEGEN – De Gemeente Gennep is de eerste Limburgse gemeente waar komend jaar een 100% dekkend glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Mede dankzij het enthousiasme en de deskundigheid van het team van 1Voice B.V., stappen voldoende huishoudens en bedrijven in de kernen en buitengebieden over naar glasvezel.

De provider E – Fiber gaat glasvezel aanleggen in de kop van Noord – Limburg. Niet alleen de bewoners in de dorpskernen worden aangesloten , maar ook de bewoners die iets verder weg
wonen, worden niet vergeten.

E – Fiber heeft onderstaande planning vrijgegeven. In oktober 2019 starten de schouwwerkzaamheden. Dan wordt elke woning bezocht door werknemers van Spie, de aannemer, en vastgelegd hoe de glasvezel vanaf de weg het huis in gaat en waar het glasvezelmodem in de woning geplaatst wordt.

Ondertussen starten de graafwerkzaamheden en na ongeveer twee maanden verbinden ze de eerste woningen fysiek met het glasvezelnetwerk (huisaansluiting). Zodra de huisaansluiting
klaar is kan de provider de diensten leveren en maken zij een afspraak met de betreffende bewoners. Eind 2020 is de uitrol van het netwerk klaar.

Gennep Glasvezel 1voice

1Voice B.V. is verheugd dat zij als totaal dienstverlener in de telecommunicatie haar steentje heeft kunnen bijdragen aan het geslaagde project “ Gennep Glasvezel ” . Wij wensen alle inwoners heel veel plezier toe met de nieuwe mogelijkheden die het netwerk gaat bieden. Heeft u vragen dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag.

1 Voice BV– total communicationspaul-dubbers-1voice-nijmegen-bespaar-tot-50-procent-op-uw-telefonie-en-internetkosten-maasvallei-netwerk

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

E-mail : info@1voice.nl
Website :  www.1voice.nl
LinkedIn :  www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*