Geert en Elize Loeffen van Gelo Raam- en DeurTechniek netwerken mee in Cuijk op de Business Beurs

Geert en Elize Loeffen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geert en Elize Loeffen

ESCHAREN – Geert en Elize Loeffen van Gelo Raam- en DeurTechniek zijn aanwezig tijdens de Business Beurs in Cuijk. “Wij zijn werkzaam binnen heel Nederland en vinden het waardevol om ook regionaal onze naamsbekendheid te vergroten. Graag doen wij nieuwe contacten en inspiratie op van plaatselijke ondernemers. Vanwege het informele karakter is de Business Beurs voor ons interessant.”

Gelo Raam- en Deurtechniek is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van ramen en deuren. “Vooral na een inbraak of slijtage van hang- en sluitwerk is het voor de opdrachtgever interessant om ons in te schakelen in plaats van een geheel nieuwe deur of raam te laten plaatsen”, aldus Geert. Opdrachtgevers zijn met name particulieren, vastgoed eigenaren, VVE’s en woningbouwverenigingen. Bij grotere projecten werkt Geert samen met een vaste groep van vakspecialisten.

Op de website van Gelo Raam- en Deurtechniek staan een aantal waardevolle tips benoemd:

  • TIP 1: Als u bijvoorbeeld uw slaapkamerraam regelmatig open heeft staan kan het mechanisme door stof en vuil vast gaan zitten. U kunt dit gemakkelijk verhelpen door het mechanisme schoon te maken met water en zeep. Daarna spuit u een beetje WF40 op de schone scharnier en het raam opent en sluit weer soepel.
  • TIP 2: Vaak is het na jaren niet meer mogelijk om origineel hang- en sluitwerk te vinden ter vervanging van defecte delen. Wij weten wat er op de markt te koop is en vinden altijd een passend alternatief, zodat het verschil bijna niet zichtbaar is.
  • TIP 3: Pas op met het openen en sluiten van ramen en deuren wanneer dit stroef aanvoelt. Als u toch door duwt of forceert kunnen er onderdelen afbreken. Probeert het dus altijd eerst voorzichtig. Lukt dit niet dan kunt u het beste contact opnemen met de specialist.

Wilt u meer informatie over reparatie of onderhoud van uw ramen of deuren? Bezoek dan woensdag 21 of donderdag 22 juni de tafel van Geert en Elize Loeffen op de Business Beurs in Cuijk of neem direct contact op met Gelo Raam- en Deurtechniek.

GELO Raam en Deur Techniekgelo-raam-en-deur-en-sloten-techniek-escharen-logo-maasvallei-netwerk
De heer Geert Loeffen
Sint Machutusweg 8
5364 RB  Escharen

Telefoon : 0486-421432
Mobiel : 06-53958903

E-mail : info@gelotechniek.nl
Website : www.gelotechniek.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.