GaafGrafisch uit Wanroij sponsort de Maasvallei Beurs

Bezoek GaafGrafisch tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer in Stand nummer 20

gaafgrafisch-wanroij-nistelrode-rob-van-den-broek-profielfoto-maasvallei-netwerk
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

gaafgrafisch-wanroij-nistelrode-rob-van-den-broek-profielfoto-maasvallei-netwerkWANROIJ – Voor het tweede jaar op rij sponsort Full Service Mediabedrijf GaafGrafisch uit Wanroij de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. De sponsoring bestaat uit het leveren van  beursbanners, visitekaartjes, flyers, entreekaarten en een professionele beursbrochure. Dat gaan we allemaal regelen en uiteraard zie je onze naam op alle promotionele uitingen die wij maken weer terug.

Rob van den broek: “In aanloop naar de beurs hebben wij voor alle liefhebbers een superactie. 200 handige memoblokken voor maar liefst € 65,00 exclusief btw.  Wij hebben een eigen drukkerij, een ontwerpstudio, DTP afdeling en grafische vormgevers in dienst, dus terecht dat wij ons een Full Service Mediabedrijf kunnen noemen en echt alles kunnen maken en leveren.”

GaafGrafisch staat woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 op de Maasvallei Beurs Boxmeer in stand nummer 20. Bekijk hier de plattegrond en bekijk hier de exposantenlijst.

Op de foto links, de heer Rob van den Broek van GaafGrafisch en rechts Maasvallei organisator Michel Hovenkamp.

Exposanten en deelnemers die nog drukwerk nodig hebben voor de Maasvallei Business Beurs Boxmeer, kunnen bij ons een vrijblijvende offerte en vrijblijvend advies aanvragen zodat we mee kunnen denken en een mooie aanbieding kunnen maken.

Gaaf Grafisch Wanroij
Rob van den Broek
Millseweg 12
5446 XK Wanroij

Telefoon : 0485-451288

Email : info@gaafgrafisch.nl
Website : www.gaafgrafisch.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.