Fullservice HR Dienstverlener Adecco Venray kijkt met U naar de toekomst tijdens de Business Beurs!

VENRAY – Het salesteam van Adecco Venray heeft onlangs versterking gekregen! Dorinda Hoyer, Desiree van Helmond, Kitty Gossens en Claudia Straver zullen tijdens de Business Beurs in Cuijk op 21 en 22 juni aanwezig zijn om deelnemers en bezoekers te informeren over de HR diensten die zij bieden. Zowel werkgevers als kandidaten kunnen bij de vier HR adviseurs professioneel advies inwinnen over diverse HR gerelateerde vraagstukken.

“Want naast Werving & Selectie, uitzenden en detacheren bieden wij een totaal pakket aan diensten op HR gebied” zegt Kitty Gossens. “Wij zijn een professionele sparringspartner voor werkgevers omtrent instroom, doorstroom en ook uitstroom van personeel. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle nieuwe wet- en regelgeving binnen de arbeidsmarkt. Wanneer wij onze klanten adviseren bij verschillende HR gerelateerde vraagstukken, zorgen wij dat het personeels- of flexplan voldoet aan deze regelgeving, zodat de werkgever ook in de toekomst verzekerd is van een juiste personeelsbezetting en niet voor onaangename verassingen komt te staan.”

Adecco Venray volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwgezet. “De afgelopen twee jaar zien wij een duidelijke verschuiving ontstaan. De vacatures nemen toe en de goede kandidaten zijn schaars of hebben reeds een vast contract en zijn nog wat onzeker om te bewegen. Dat betekent dat wij op een andere manier moeten gaan werven. Het inzetten van Social Media blijkt hierbij essentieel te zijn. Onze specialisten op de binnendienst weten dit succesvol toe te passen, waardoor ons netwerk van goede kandidaten nog steeds interessant is.”

Claudia Straver zal tijdens de Business Beurs een presentatie verzorgen over de ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt

Het aantrekken van goede kandidaten is essentieel, maar het behouden en motiveren van medewerkers is misschien nog wel belangrijker. Daarom volgt Adecco de nieuwe trends, die zich vooral laten zien bij de nieuwste generatie van young professionals. “Werknemers hechten tegenwoordig steeds meer waarde aan de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld: vijf weken aaneengesloten op vakantie kunnen gaan, een laptop en telefoon van de zaak, thuis kunnen werken en flexibele uren die ze zelf mogen inplannen.”

Tijdens de crisisjaren waren werknemers erg voorzichtig bij het wisselen van baan. Nu de economie weer aantrekt, willen mensen weer eerder overwegen om toch in gesprek te gaan bij een eventuele nieuwe werkgever. “Wanneer wij kandidaten benaderen die reeds een vast dienstverband hebben, luisteren wij goed naar de wensen en behoeften. Samen met onze opdrachtgever proberen wij in deze behoeften te voorzien, zodat een overstap toch interessant is en zowel de kandidaat als de opdrachtgever een mooie nieuwe samenwerking aan kunnen gaan.”

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, ofwel kandidatenmarkt, volgen elkaar dus in razend tempo op. HR adviseurs Dorinda Hoyer, Desiree van Helmond, Kitty Gossens en Claudia Straver vertellen u tijdens de Business Beurs op 21 en 22 juni in Cuijk graag alles over deze nieuwe manier van werken en willen desgewenst meekijken met uw specifieke vraagstuk.

Bent u niet in de gelegenheid om hen te bezoeken tijdens de beurs, dan kunt u uiteraard ook contact met ze opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

Adecco Group Nederland Venrayhet-salesteam-van-adecco-venray-desiree-van-helmond-dorinda-hoyer-kitty-gossens-geert-dings-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
Gouden Leeuwplein 3
5801 MN Venray

Telefoon : 0800-2808080

Desiree van Helmond
desiree.van.helmond@adecco.nl
Mobiel 06-11917958

Kitty Gossens
kitty.gossens@adecco.nl
Mobiel : 06-25189142

Dorinda Hoyer
dorinda.hoyer@adecco.nl
Mobiel 06-52367236

Claudia Straver Moerkerken
claudia.straver@adecco.nl
Mobiel 06-52367230

Website : www.adecco.nl

Print Friendly, PDF & Email