Full Service Mediabedrijf GaafGrafisch uit Wanroij hoofdsponsor Maasvallei Expo 2017

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Full Service MediabedrijfWANROIJ – Ik treed helemaal niet graag op de voorgrond zegt directeur Rob van den Broek van full service mediabedrijf GaafGrafisch uit Wanroij, maar voor de Maasvallei Expo in Venray maak ik graag een uitzondering, omdat we echt het idee hebben dat we iets kunnen toevoegen met ons bedrijf aan deze beurs.

We hebben een eigen drukkerij, een ontwerpstudio, DTP afdeling, grafische vormgevers in dienst, dus terecht dat wij ons een Full Service Mediabedrijf kunnen noemen. Wij kunnen echt alles  maken en leveren. We zijn ook al jaren lid van Maasvallei Netwerk omdat bedrijven en ondernemers uit de regio elkaar op de hoogte houden en informatie uitwisselen. We proberen ook zoveel mogelijk samen te werken met die ondernemers om samen mooie projecten op te zetten. In die zin is het gebied de Maasvallei, van Maastricht tot en met de Biesbosch absoluut ons werkgebied.

De organisatie van de Maasvallei Expo heeft straks beursbanners nodig, visitekaartjes, flyers, entreekaarten, digitale entreekaarten en een professionele beursbrochure. Dat gaan we allemaal regelen en uiteraard zie je onze naam op alle promotionele uitingen die wij maken weer terug.

De beursbrochure wordt uitgedeeld op de beursdagen om alle bezoekers, deelnemers en exposanten goed te kunnen informeren over elkaar. Denk aan de plattegrond, deelnemerslijst, beursinformatie, beursprogramma,  maar ook interessante artikelen en achtergrondinformatie over bedrijven die zich willen profileren in de beursbrochure. We gaan er duizenden produceren, dus het wordt echt een gedenkwaardig bewaarexemplaar.

Full Service Mediabedrijf
Op de foto links, de heer Rob van den Broek van GaafGrafisch en rechts Maasvallei organisator Michel Hovenkamp. De samenwerking wordt besloten met een ferme handdruk.

Full Service Mediabedrijf

“We gaan de komende periode met de voorbereidingen beginnen voor de Maasvallei Expo want we zijn er helemaal klaar voor, zegt de heer Rob van den Broek van GaafGrafisch uit Wanroij.”

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 sponsoren wij de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray met onze producten.”

Exposanten en deelnemers die nog drukwerk nodig hebben voor de Maasvallei Expo, kunnen bij ons een vrijblijvende offerte en vrijblijvend advies aanvragen zodat we mee kunnen denken en een mooie aanbieding kunnen maken.

Gaaf Grafisch Wanroij
Rob van den Broek
Millseweg 12
5446 XK Wanroij

Telefoon : 0485-451288

Email : info@gaafgrafisch.nl
Website : www.gaafgrafisch.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.