Full Service Mediabedrijf GaafGrafisch uit Wanroij sponsor Maasvallei Beurs 2019

Maasvallei sponsor Rob van den Broek van Full Service Mediabedrijf GaafGrafisch uit Wanroij aan het woord.

gaafgrafisch-wanroij-nistelrode-rob-van-den-broek-portretfoto-maasvallei-netwerk
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

gaafgrafisch-wanroij-nistelrode-rob-van-den-broek-portretfoto-maasvallei-netwerkWANROIJ – Voor het derde jaar op rij sponsort full service mediabedrijf GaafGrafisch uit Wanroij de Regionale Maasvallei Business Beurs. GaafGrafisch directeur Rob van den Broek, onderscheidt zich van andere mediabedrijven uit de regio met een eigen machinepark aan drukpersen en vakkundig medewerkers.

Op de eerste instantie vroeg de organisatie mij drie jaar geleden of we met GaafGrafisch mee wilde doen aan de beurs. Omdat ik helemaal niet zo’n beursman was op dat moment, heb ik organisator Michel gevraagd wat hij nodig had voor zijn beurs aan drukwerk. Banners, flyers, tickets, visitekaartjes en wat digitale vormgeving, waren er nodig om de beurs te kunnen promoten en een gezicht te geven. Omdat deze benodigdheden onze specialiteit zijn, heb ik aangeboden om dit te sponsoren. om vooral niet te hoeven meedoen, dacht ik toen.

Echter, kwam er aan die gedachte snel verandering, want op de eerste beurs had Maasvallei voor ons prachtige stand ingericht, waar ook onze producten netjes uitgestald stonden. Tijdens zo’n beurs kom je al heel snel in gesprek met andere ondernemers en zo links en rechts komt er dan toch wat los. Vanaf dat moment ben ik aangestoken door de beurskoorts en het besef dat je jezelf juist moet laten zien op een regionale beurs.

Op de tweede Maasvallei Beurs in Boxmeer, haakte ook het Tracktorpulling Team RED LADY #69 aan, die wij samen sponsoren met Mar-Oil uit Vierlingsbeek en Agra Service Nabuurs uit Overloon.  Foto: Marc Oudenhoven

Ik kan ondernemers absoluut aanraden om ook mee te doen aan de Maasvallei beurs, want dat is goed voor de naamsbekendheid, je spreekt een hoop mensen en je krijgt er enorm veel voor terug.

Op het entreeticket van de Maasvallei Beurs 2019, prijkt ook het logo van beurssponsor GaafGrafisch.

De Maasvallei Business Beurs Boxmeer vindt plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019.

Exposanten, deelnemers en bezoekers die ook drukwerk nodig hebben voor de Maasvallei Business Beurs Boxmeer, kunnen bij ons een vrijblijvende offerte en vrijblijvend advies aanvragen zodat we mee kunnen denken en een mooie beursaanbieding kunnen maken.

Gaaf Grafisch Wanroij
Rob van den Broek
Millseweg 12
5446 XK Wanroij

Telefoon : 0485-451288

Email : info@gaafgrafisch.nl
Website : www.gaafgrafisch.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.