Fresh Next: Imagomakers van jouw bedrijf!

Bezoek stand 7 van Fresh Next en Nestwerk tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

BOXMEER – Met zijn bedrijf Fresh Next, pakt Ruud Kempen (27) de complete uitstraling van bedrijven aan. “Met je uitstraling beïnvloedt je hoe mensen over jouw bedrijf denken. Hij moet echt passen bij jou, je bedrijf en – niet te vergeten – je doelgroep.” aldus Ruud.

Fresh Next zorgt niet alleen voor een helder concept en leuk ontwerp, maar ook voor de realisatie. Het kan dan gaan om het uitwerken van ideeën voor een nieuwe zaak, maar ook een opfrisbeurt van je huidige bedrijf. Ze trekt dit door in je gehele bedrijf. Van drukwerk, website en social media tot interieur, exterieur en het wagenpark. Fresh Next streeft naar het perfecte totaalplaatje. Zo maak jij als ondernemer een professionele en verpletterende indruk op jouw (potentiële) klanten!

Niet bang om te delen
Vanuit een creatieve broedplaats in Boxmeer worden de tofste uitingen bedacht en ontworpen. Voor de realisatie werkt men samen met een team van specialisten die uitblinken in hun vak. Zo werkt men samen met onder meer brand consultants, tekstschrijvers, fotografen, printbedrijven, interieurontwerpers, websiteontwikkelaars en ga zo maar door.

Uniek en innovatief reclamebedrijf
De in Cuijk woonachtige ondernemer vindt het ontzettend belangrijk om voorop te lopen in de regio. “Wij focussen ons op het creatieve proces en volgen nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet. Waar concullega’s nog grofweg hetzelfde doen als 10 jaar geleden, gaan wij voor innovatie!”. Het bedrijf investeert bewust niet in eigen productie maar gaat graag samenwerkingen aan met innoverende bedrijven, dit houdt hen flexibel en onafhankelijk. Zo levert Fresh Next een nieuw soort spandoek dat 100% recyclebaar is, je gewoon kunt opvouwen en beschikt over een hogere kleurintensiteit dan de traditionele spandoeken. Een ander product dat in stijl van een bedrijf geleverd kan worden zijn akoestische panelen. Deze bestaan voor 90% uit gerecyclede spijkerbroeken!

Maak kennis op de Maasvallei Beurs
Wil jij ook graag een professionele uitstraling die past bij jou en jouw bedrijf? Kennismaken kan tijdens de Maasvallei Beurs op 7 en 8 november. Samen met Rob Willems (Movability) en Marnick Menting (Innovaat) bemant Ruud Kempen de stand van NESTWERK, een co-werkplek waar deze drie bedrijven bij zijn aangesloten.

Meer weten? Bezoek de stand van NESTWERK, de co-werkplek in Boxmeer waar Fresh Next gehuisvest is, op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 7. Download hier uw gratis toegangsbewijs. De beurstijden zijn van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Fresh Next
Erflanden 4
5831 ZA Boxmeer

Telefoon: 0485-234000

Website: www.freshnext.nl

Print Friendly, PDF & Email