Feest in het Land van Cuijk

Goei Leven Beleven Weekend 28 – 29 – 30 juni

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Feest in het Land van CuijkFEEST IN HET LAND VAN CUIJK – Het laatste weekend voor de zomervakantie vieren we Een Goei Leven in het Land van Cuijk tijdens een uniek driedaags evenement op bijzondere locaties: op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Met kunst, muziek, food-pleintjes en -markten, avond en nachtwandelingen, Bourgondische diners in historische gebouwen en op de veerpont, in hofjes, tuinen, popup fietsroutes en nog veel meer.

We hebben het goed voor mekaar in ons Land van Cuijk; het is een prachtige plek om te wonen, te werken en te genieten. We hebben fijne mensen om ons heen die voor elkaar zorgen. Je kunt er heerlijk én eerlijk eten. En alles wat we nodig hebben is dichtbij. Het is een Goei Leven in het Land van Cuijk en daar zijn we trots op!

Feest in het Land van Cuijk
Maar het moet ook gevierd worden. Daarom worden op 20 locaties bijna 40 bijzondere en soms unieke evenementen georganiseerd. Van ’s ochtends heel vroeg tot na middernacht kun je Een Goei Leven vieren met vrienden en familie, lekker dichtbij huis, zonder verre reizen, gewoon lekker op de fiets heen en terug. DIT KAN OP 28, 29 EN 30 JUNI.

Kijk voor alle 20 locaties en een kleine 40 evenementen op de website van het Goei Leven Beleven.

Maasvallei publicaties leest u hieronder.
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is het culinair genieten bij Elly en Ferry Vloet in Mill.
Op zaterdag 29 juni is het culinair picknicken bij Mat en Miriam van den Broek op de Lamperse Hei in Wanroij.

Tickets en gratis toegang
De meeste evenementen ziin gratis. Via deze site kunt u lezen met wie u contact kunt openen om eventuele tickets te reserveren. Deze worden dus verkocht door de organisatie van het betreffende evenement. De kosten van de tickets variërend van 5 euro voor een wandeling met gids tot 35 euro voor een diner op een van de pontveren in de Maas. Echter, veel evenementen zijn gratis, zoals de Prikkelarme kermis in Boxmeer, een concert in de kerk in Mill (Kerk Unplugged) met lichtkunst, LEKKER LOËN, Boerenmarkt in Sint Anthonis, avondwandelingen in de natuurgebieden met gids, 4 de zomer in Landhorst.

Een Goei Leven
Een Goei Leven Beleven Weekend is de opvolger van De Nacht van een Goei Leven in 2018, en komt voort uit de beweging Een Goei Leven. Enthousiaste ondernemers, zoals organisaties als ZLTO, het Regionaal Bureau voor Toerisme en onderwijsinstellingen als ROC de Leigraaf. Zij werken samen om ervoor te zorgen dat al het moois wat deze regio te bieden heeft te behouden én meer bekendheid krijgt. Waarom een heel weekend? Vorig jaar hebben we heel veel mensen teleur moeten stellen. Vandaar een heel weekend zodat je meerdere evenementen kunt bezoeken met uw vrienden of familie.

Uw bedrijf of event ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.