Eye Watch Security Group uit Venray investeert mee in de Maasvallei Expo 2017

Delen wordt enorm gewaardeerd

VENRAY – Eye Watch Security Group uit Venray investeert mee in de Maasvallei Expo 2017. Business Manager Guus Loesberg zegt hierover. “Niet alleen verzorgen wij de totale beveiliging en een deel van de hospitaliteit tijdens dit mooie beurs event,  maar met een drie jarig contract investeren wij ook mee door zo’n 36 vierkante meter vloeroppervlakte af te nemen tijdens de Expo.”

De Eye Watch Security Group bestaat alweer meer dan tien jaar en het bedrijf heeft op dit moment bijna 200 toegewijde medewerkers in dienst die dag en nacht klaarstaan om optimale service te bieden aan de klanten. Het bedrijf groeit gestaag en het komende jaar zullen er zo’n 50 nieuwe vacatures voor beveiligers ingevuld moeten worden.

Door prominent mee te doen aan de Maasvallei Expo willen wij meer naamsbekendheid, meer personeel en meer nieuwe klanten genereren. Daarnaast willen wij ook graag laten zien dat wij maatschappelijk betrokken zijn en ook oog hebben voor de maatschappij. Wij zijn blij met de Maasvallei Expo en daarom investeren wij graag mee om van deze beurs een groot succes te maken.

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 verwelkomen wij U graag op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in onze stand 57. Zie plattegrond.”

Eye Watch Security Group BV
Keizersveld 87
5803 AP Venray

Telefoon :  24/7 bereikbaarheidsdienst 088-3745611

E-mail :  info@eyewatchsecuritygroup.net
Website : www.eyewatchsecuritygroup.net

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd