Exclusieve Schoorstenen uit Ede denkt kostenbesparend mee

De prefab Exclusieve Schoorstenen zijn duurzaam, innovatief, betaalbaar en van de hoogste kwaliteit

exclusieve-schoorstenen-uit-edeEDE – Het bijzondere bedrijf Exclusieve Schoorstenen uit Ede denkt kostenbesparend mee bij het meedenken, maken en plaatsen  van schoorstenen. Veel gemetselde rookafvoeren zijn verouderd, minder goed geïsoleerd, onderhevig aan lekkages en zien er niet zo fraai meer uit. Dus of het nu gaat om nieuwe rookafvoer, het onderhouden of renoveren daarvan,  Exclusieve Schoorstenen heeft de oplossing.

Het bedrijf speelde drie jaar geleden in op de herkenbare vraag uit de markt over schoorstenen en begon een nieuwe schoorsteenfabriek, waar inmiddels alweer 20 mensen werken. Specialisten op het gebied van prefab schoorstenen uit eigen fabriek. Deze zijn duurzaam, innovatief, betaalbaar en van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf levert aan aannemers, bouwmaterialenhandel, woningbouwcorporaties en de gevorderde particulier voor zelfbouw.

Bekijk de bedrijfsfilm van Exclusieve Schoorstenen om een goed beeld te krijgen van hun passie.

“Onze Prefab schoorstenen bekleden wij met de door u gewenste afwerking. Ook kunsthars steenstrips behoren bij ons tot de mogelijkheden. Deze kunstharsgebonden strips zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en bijna niet van echte stenen te onderscheiden. Ideaal voor een renovatieproject of een project waarbij u geen stenen over heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden! De basis is altijd een geïsoleerde en brandwerende body. Die is en blijft waterdicht. Daarbij maken wij gebruik van 18 pond venuslood loketten en voetlood. Dit materiaal geeft geen strepen op de dakpannen. Het resultaat is gegarandeerd functioneel én fraai. Uiteraard staat kwaliteit daarbij centraal. Daarom krijgt u sowieso 10 jaar productgarantie.”

“Een geïsoleerde, brandwerende en waterdichte body; dat is de basis van al onze prefab schoorstenen. Toch zijn onze producten uniek, exclusief. In onze fabriek is er namelijk veel aandacht voor uw wensen. Wat betreft afwerking krijgt u alle ruimte. Het is ons niet snel te gek. Heeft u een eigen ontwerp? Dan voeren wij dat uit. U kunt ook een keuze maken uit ons brede assortiment. Wij hebben tien prefab schoorstenen. Die maken we in allerlei looks en voor alle daktypes. De prefab modellen zijn leverbaar in gezaagde steenstrips, pleisterwerk, hout of ander materiaal. Wat vindt u het mooist?”

Exclusieve Schoorstenen BVexclusieve-schoorstenen-uit-ede
Kelvinstraat 33
6716 BV Ede

Telefoon : 085 486 7690

E-mail : info@exclusieveschoorstenen.nl
Website : www.exclusieveschoorstenen.nl

Volg Exclusieve Schoorstenen ook op Facebook!

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email