EWS Solutions uit Venray introduceert nieuwe beveiligingstechnieken in de regio

Bezoek stand 33 van EWS Solutions tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VENRAY – Guus Loesberg, Business Director, raakt niet uitgesproken over de nieuwe innovaties op het gebied van beveiligingstechnieken. De producten en diensten die EWS Solutions aanbiedt, zie je bij o.a. VDL Nedcar, Talpa, KNVB, industrieterreinen en in het centrum van Venray terug.

Tijdens de Kermis in het centrum van Venray is EWS Solutions betrokken bij de veiligheid van het evenement middels mobiele camera observatie (MIOS). Brummans: “Wij werken in opdracht van de gemeente Venray om politie, ambulance en andere hulpdiensten te kunnen ondersteunen in het voorkomen van calamiteiten”. EWS Solutions levert naast mobiele oplossingen ook, permanente intelligente camerasystemen, access control, alarmsystemen en video intercom.

 

EWS Solutions is dit jaar ook weer van de partij tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op stand nummer 33.  Guus is bij EWS Solutions én moederbedrijf Eye Watch Security Group verantwoordelijk voor marketing, beurzen en events.

Tijdens de beurs kan het publiek kennis maken met de nieuwe revolutionaire producten, diensten en oplossingen die EWS Solutions allemaal te bieden heeft. Loesberg: “Want daar gaat het om, je wilt ook iets nieuws kunnen laten zien op de beurs waardoor je jezelf kunt onderscheiden. Graag willen we laten zien dat bewakingscamera’s niet alleen maar digitale ogen zijn om te waken over bezittingen. De bewakingscamera’s van de toekomst zijn heel geavanceerd en beschikken over de allernieuwste technieken. Denk aan gezichtsherkenning van medewerkers voor toegangscontroles bij bedrijven. Het herkennen van posturen van mannen, vrouwen en kinderen op bijvoorbeeld luchthavens. De camera’s zijn ook verkrijgbaar met infrarood, warmte- en massadetectie. Dus alle reden om ons te bezoeken tijdens de beurs”.

Beveiligingstechnieken
EWS Solutions BV loopt absoluut voorop in het toepassen van Artificial Intelligence in de beveiligingstechniek! Daarnaast integreert EWS Solutions de nieuwste technieken uit de beveiligingstechniek ook in andere branches. Zoals bijvoorbeeld bij Intelligent Transportation Systems (ITS). Lees hier meer over op: 20180430 Artikel ITS – EWS Solutions

EWS SOLUTIONS B.V.ews-solutions-uit-venray-introduceert-nieuwe-beveiligingstechnieken
Keizersveld 87a
5803 AP Venray

Telefoon : 088-3745601

E-mail : info@ewssolutions.nl
Website : www.ewssolutions.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.