Eshgro brengt organisaties eenvoudig, snel en veilig naar de cloud

Bezoek stand 49 van Eshgro tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

veilig naar de cloudBOXMEER – Veilig naar de cloud. – Eshgro uit Boxmeer is dé cloudspecialist in de regio. Het bedrijf is al sinds 1998 gevestigd in de regio en richt zich sinds 2004 op cloudoplossingen. Anton Loeffen, oprichter en directeur van Eshgro: “Van een eenmanszaak zijn we uitgegroeid naar een bedrijf met bijna 50 medewerkers. Ondernemingen in tal van sectoren, van klein tot groot, worden door ons ontzorgd. Hier in de regio, maar ook in de rest van het land. Daar zijn we erg trots op.”

Focus op business-criteria in plaats van technische details
Eshgro vindt dat IT net zo makkelijk moet zijn als water uit de kraan. Klanten moeten de cloud op hun eigen manier kunnen gebruiken. Daarbij moeten zij toegang hebben tot een betrouwbare cloudomgeving die is afgestemd op de organisatie en haar medewerkers, waarbij elke applicatie of infrastructuur moeiteloos wordt gecombineerd. Anton Loeffen: “IT zien wij als een business functie die bijdraagt aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Door een oplossing samen te stellen op basis van functionele voordelen in plaats van technische kenmerken, kunnen klanten zich toeleggen op wat er voor hun bedrijf echt toe doet.”

Maasvallei Business Beurs
Anton Loeffen: “In de regio bedienen we al jarenlang een groot aantal klanten met onze clouddiensten. Veel ondernemers worstelen nog steeds met het vraagstuk hoe zij veilig naar de cloud kunnen overstappen en tegelijkertijd hun IT kosten transparant kunnen maken. De Maasvallei Business Beurs is voor ons een uitstekend platform om organisaties hierover te adviseren.”

Gratis demo
Een cloudoplossing moet passen bij je organisatie. Daarom biedt Eshgro cloudoplossingen op basis van hoe jij je IT wilt regelen voor je organisatie. Je kunt kiezen om volledig ontzorgd te worden, zelf alles te regelen of iets daar tussenin. Al vanaf 15 euro per maand werk je met jouw volledige organisatie in de cloud. Je hebt daarbij keuze uit meer dan 700 business applicaties. Anton Loeffen: “Alle applicaties, eenvoudig en snel, veilig in de cloud. Dat is waar onze klanten op kunnen rekenen.”

“Benieuwd hoe het cloud platform van Eshgro werkt? Probeer het dan 30 dagen gratis uit. Vraag via de website een gratis demo aan of neem contact op om je te laten adviseren door een van Eshgro’s cloudspecialisten.”

 

Eshgro
Bereklauw 7
5831 PE Boxmeer

Telefoon : 0485 476193

info@eshgro.nl
www.eshgro.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/eshgro-ict/

Twitter: https://twitter.com/eshgro

Facebook: https://www.facebook.com/Eshgro/

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.