Ervaren Fiscalist gezocht bij Duijd Fiscalisten

Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Ervaren FiscalistBEMMEL – Ervaren Fiscalist gezocht. – Werken bij Duijd fiscalisten: een fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken. Het bureau groeit verder en zoekt een gedreven fiscalist voor 24 tot 40 uur per week.

Vacature ervaren fiscalist (24 – 40 uur)
Duijd fiscalisten: een fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken. Het bureau groeit verder en zoekt een gedreven adviseur.

Wie?
Je hebt de nodige jaren ervaring opgedaan in de adviespraktijk en adviseert zelfstandig cliënten. Je schroomt er niet voor zelf een aangifte op te stellen en je begeleidt startende collega’s. Je houdt van vaktechnische verdieping en smult van de meest complexe fiscale vraagstukken. Afwisseling, nieuwe en bijzondere vragen houden je scherp.

Lidmaatschap van het Register van Belastingadviseurs is een pré.

Wat?
Binnen de groeiende fiscale adviespraktijk van Duijd fiscalisten is ruimte voor een scherpe, kritische fiscalist. Een fiscalist die zich nog verder wil ontwikkelen en verder wil groeien. Je denkt van het begin mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken en je overziet het grotere geheel. Het dagelijkse werk van de fiscalisten van Duijd is onze klanten de beste oplossing voor hun vraag te bieden. Dat doen we in begrijpelijke taal.

Waar?
Het fiscale adviesbureau bestaat ruim zeven jaar. Alhoewel het bureau een regionale uitstraling heeft, werken we voor cliënten door heel Nederland. Wij bieden fiscaal advies en verzorgen fiscale aangiften. Het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van administraties behoort niet tot onze dienstverlening. Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing. Zonodig ondersteunen wij cliënten in bezwaar- en beroepsprocedures. De fiscalisten van Duijd vertellen graag over hun vak. Dat doen zij als docent voor beroepsorganisaties en als auteur van fiscale bijdragen in de vakliteratuur.

Ervaren Fiscalist
Archieffoto links Erik Verkuijlen en rechts Jan van Esch tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer 2018. Foto Bona Pictura.

De medewerkers van Duijd fiscalisten waarderen een kritische houding en horen graag van jou wat ze niet goed doen. Zo leren we dagelijks van elkaar en maken we het fiscale recht samen nog duidelijker.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Maar er is nog veel meer. De functie geeft je de ruimte je verder te ontwikkelen. Wij houden van hard werken, maar net zoveel van vrije tijd. Je hebt daarom voldoende vrije dagen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Het bureau zit in een nichemarkt en groeit erg snel. Jij kunt daar prima in meegroeien en ontwikkelen.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@duijdfiscalisten.nl

Kijk gerust eens op de website voor meer informatie over ons bureau.

Neem voor vragen over werken bij Duijd Fiscalisten gerust contact op met Dennis of Jan.

D.C.H. (Dennis) Heijmink RB
dennis@duijdfiscalisten.nl

J. (Jan) van Esch RB
jan@duijdfiscalisten.nl

Duijd Fiscalistenduijd fiscalisten bemmel
Houtakker 36
6681 CW Bemmel

Telefoon : 0481-820998

E-mail : info@duijdfiscalisten.nl
Website : www.duijdfiscalisten.nl

Lees hier meer artikelen over Duijd Fiscalisten op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.