Erik Wijtten van Vakgarage uit Gennep wil andere ondernemers ontmoeten

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

GENNEP – Zo’n regionale netwerkbeurs, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten is echt iets voor ons, zegt eigenaar Erik Wijtten, van de gelijknamige Vakgarage uit Gennep. Op 21 en 22 juni staat hij op de beurs in Cuijk.

Normaal gezien gunnen wij ons niet de tijd om te netwerken omdat we het hier aan de lopende band enorm druk hebben. En toch zul je als ondernemer ook tijd moeten vrijmaken om in contact te komen met andere ondernemers en bedrijven uit de regio. Wat er dichtbij is, hoef je niet van ver te halen, maar dan moet je wel weten, wat er allemaal is en wie nu precies wat doet.

Via Maavallei.Net zie je gewoon hoeveel bedrijvigheid er in de regio is. Bedrijven van wie ik anders nooit zou hebben gehoord, zie je daar voorbij komen. En dan is het enorm goed van de organisatie dat ze activiteiten organiseren waar de ondernemers elkaar ook persoonlijk kunnen ontmoeten. Onderling contact schept een band en van het één komt weer het ander.

Wij nemen deel omdat we regionaal meer naamsbekendheid willen genereren. We zijn centraal gevestigd in Gennep en wij verkopen ook nieuwe en gebruikte bedrijfswagens waar we ook onderhoud, reparatie en service op verlenen. Voor de ondernemer met pech, hebben wij ook altijd een vervangende bedrijfswagen beschikbaar.

vakgarage-erik-wijtten-gennep-patrick-raafs-elektrotechniek-oeffelt-maasvallei-netwerkVakgarage Erik Wijtten
Brabantweg 10
6591 HV Gennep

Telefoon : 0485-511894
Mobiel : 06-23367152

E-mail : info@vakgaragewijtten.nl
Website : www.vakgaragewijtten.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.