Er komt een nieuwe bedrijfsnaam voor D&D Mechatronics en HYB

De nieuwe bedrijfsnaam wordt op 1 januari 2020 gelanceerd.

Nieuwe bedrijfsnaam
Wat wordt de nieuwe naam?
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Nieuwe bedrijfsnaam

BOXMEER – Nieuwe bedrijfsnaam – Wat doe je als je onderneming groeit en zich ontwikkelt? Als er meerdere bedrijfsonderdelen en zelfs een ontwikkeldochter bij komen? D&D Mechatronics kwam in de voorbije decennia tot volle wasdom, maar bemerkte dat de huidige naam de lading niet meer dekt. Daar is men niet rouwig om, het is immers een teken van succes. Maar daarmee wordt het wél tijd voor een nieuwe naam, die uniformiteit uitstraalt. Benieuwd? De nieuwe bedrijfsnaam wordt op 1 januari 2020 gelanceerd.

D&D Mechatronics BV werd in 2002 opgericht. Op bedrijvenpark Sterckwijck werken 35 specialisten op de scheidslijn van elektronica en mechanica, en dan met name in de combinatie ervan. En juist daarin hebben zich de afgelopen jaren veel ontwikkelingen voorgedaan.

D&D Mechatronics produceert klantspecifiek maatwerk: testapparatuur, printboard-prototypes, carriers en mechanische onderdelen voor de elektronica-industrie en medische toepassingen. Andere afnemers bevinden zich in de telecommunicatie, automotive, beveiliging, lucht- en ruimtevaart en de halfgeleider- en domotica-industrie. “We deden al snel meer dan mechatronica alléén”, aldus directeur en oprichter Piet van Duijnhoven. “Binnen ons bedrijf kwamen er disciplines bij, zoals onze ontwikkeldochter HYB, die zich richt op productontwikkeling. We vervaardigen er niet alleen hard- en software, maar ondersteunen ook bij nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Juist dat onderdeel nam een enorme vlucht.”

Verbindingen onder één dak
En dat alles onder één dak. Dus komt er nu die nieuwe naam waarmee de onderneming al deze bedrijfsonderdelen uniform kan presenteren. “Kwaliteit is vanzelfsprekend, dus zetten we sterk in op ons hechte teamgevoel”, stelt Piet van Duijnhoven. “We werken familiair, vliegen uitdagingen intern als team aan. We kunnen het allemaal zelf oplossen. Ons product is hard en technisch, maar de totstandkoming is ‘warm’. Wij maken voortdurend verbindingen: binnen ons team, met onze opdrachtgevers en binnen projecten. De nieuwe naam zal dat straks perfect uitdragen.”

Bedrijvenpark Sterckwijck
Laan de Wijze 23
5835 DS Beugen (Boxmeer)

Telefoon : 0485-471037

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*