Energie Adviesbank Boxmeer helpt bij dé duurzame oplossing

Wij denken een prettige en betrouwbare partner te zijn.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Energie Adviesbank

BOXMEER – Arjan Dekkers van Energie Adviesbank Boxmeer is ondernemer in hart en nieren en heeft al een mooi verleden hierin. Twee jaar geleden werd hij enthousiast over duurzame energie en heeft zich hierin verdiept bij de meest uiteenlopende bedrijven in dit werkgebied. Hij is deelnemer en exposant aan de komende Maasvallei Expo 2017 in Venray.

Zijn bedrijf is gevestigd aan de Lionstraat 8 op bedrijvenpark Saxe Gotha in Boxmeer. “Wij zorgen dat bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame oplossing de benodigde steun krijgen van en door diverse specialisten”, vertelt Arjan. “Een bedrijf kan zich daardoor veel tijd besparen. Vooral tijdwinst is te halen in die zoektocht naar de soort duurzame oplossing en een hierbij passende aanbieder. Wij geven een eerlijke vergelijking. Een keuze door de best passende oplossing te kiezen. Zie ons als de matchmaker tussen aanbieders en klanten waarbij de klant in ons geval altijd koning is.”

De belangrijkste ontwikkeling van het bedrijf noemt Arjan als volgt: “Over energie praten en als betrouwbare factor de beste keuze te maken voor de klant. Wij denken een prettige en betrouwbare partner te zijn.”

Arjan verwacht een interessante Maasvallei Expo 2017. “Wij hopen veel nieuwe klanten te mogen enthousiasmeren over onze toegevoegde waarde voor hun bedrijf. De Maasvallei Expo is een uitgelezen kans om deze boodschap aan onze prachtige regio een boost te geven.”

Energie Adviesbank, Lionstraat 8 in Boxmeer

Cwww.energieadviesbank.nlontactpersoon: Arjan Dekkers, (06) 38732414

Website: www.energieadviesbank.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.