Eerste glasvezelaansluitingen Land van Cuijk geactiveerd!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT – ANTHONIS – De eerste glasvezelaansluitingen in het Land van Cuijk zijn geactiveerd in de gemeente Sint Anthonis. De activatie werd door het bestuur van LVCNET officieel gevierd, waarbij eigenaar Mari Jordans van partner JK glasvezel ook uitgenodigd was om deze viering bij te wonen.

De activatie van de rest van de aansluitingen in de gemeente Sint Anthonis zal spoedig gerealiseerd worden. Vervolgens zullen de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert ook volgen.

Op sommige plaatsen is glasvezel al binnen gelegd, waar bij andere plaatsen de schouwer is langs geweest of nog een afspraak moet worden ingepland. Stap voor stap wordt bij alle adressen glasvezel binnengebracht. Om ook daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van glasvezel zal een abonnement bij één van de deelnemende providers op het netwerk van E-fiber moeten worden afgenomen.

Voor onafhankelijk en persoonlijk advies kunt u terecht bij JK glasvezel. Wij streven altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager. Door het contract bij JK af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt en een optimale technische ondersteuning. Ook bieden wij netwerk- en ICT gerelateerde dienstverlening.

JK glasvezel gaat voor glasvezel voor iedereen in heel Nederland!

JK automatisering, uw ICT kennis!

Van Steenhuijsstraat 35 | 5841 AG  Oploo
Krommehoekstraat 19 | 6641 KR  Beuningen

088 77 30 100 | Info@JK-ict.nl

www.JK-ict.nl | LinkedIn | Facebook

Bekijk ook onze gegevens bij Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.