Een smaakvolle winkelbeleving

Levensgrote doeken geven een goed beeld wat van de streekwinkel allemaal aanbiedt.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

GRAFIPOINT – Een smaakvolle winkelbeleving – De streekwinkel van Chris Cox Groente & Fruit in Boxmeer heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan. De verbouwing begon op 25 februari en op 23 maart was de feestelijke heropening van de geliefde streekwinkel. De winkel is volledig vernieuwd en heeft weer een frisse uitstraling. Grafipoint is ingeschakeld om te helpen bij een sfeervolle winkelbeleving. Een nieuwe en smaakvolle winkelbeleving, zo luidde de wens van de streekwinkel.

 

Er zijn verschillende producten ontworpen en geproduceerd door Grafipoint. Het begon allemaal bij de bekendmaking van de verbouwing en de feestelijke heropening. Om dit te promoten is er een flyer en een poster ontworpen en geproduceerd. Hierop was alle informatie te vinden omtrent de twee belangrijke gebeurtenissen.

Levensgrote doeken geven een goed beeld wat van de streekwinkel allemaal aanbiedt. Op deze doeken zijn naast producten die verkocht worden, ook prachtige sfeerbeelden weergegeven.

 

Stickers met daarop informatie over producten geven meer duidelijkheid over wat je precies kan verwachten van de streekwinkel. Een van die stickers is te vinden bij de koeling. Deze geeft een duidelijke beschrijving over de producten in de koeling.

Binnenkort gaat de streekwinkel ook haar broodjescorner openen, waar klanten kunnen genieten van heerlijk vers gemaakte broodjes. Hier zal een mooie poster komen te hangen met informatie en smaakvolle afbeeldingen. Voor het personeel is er nieuwe bedrijfskleding geleverd. Dit is een zwart t-shirt geworden met de bedrijfsnaam en het logo van de streekwinkel.

De winnaar van de kleurwedstrijd mocht een zitzak op komen halen. Deze zitzak is speciaal ontworpen voor de kleurwedstrijd en is aan beide zijden bedrukt. Dit uit zich in een kleurrijk resultaat, wat goed tot zijn recht zal komen in menig kinderkamer.

 

Grafipoint heeft naast het ontwerpen en produceren van de producten ook mee mogen denken met de streekwinkel en het resultaat mag er wezen.

Benieuwd wat Grafipoint voor u kan betekenen? Neem gerust contact op, wij zijn u graag van dienst!

Grafipoint

Marieke en Patrick Beerkens
Laan de Wijze 20
5835 DS Beugen

Telefoon : 0485-575828

E-mail :    info@grafipointboxmeer.nl
Website : www.grafipointboxmeer.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.