Een Goei Leven beleven met Elly en Ferry Vloet in Mill

Culinair genieten bij Elly en Ferry Vloet tijdens het regionale Goei Leven feest in het Land van Cuijk.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Een Goei Leven belevenMILL – Een Goei Leven beleven. – Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is het culinair genieten bij Elly en Ferry Vloet tijdens het regionale Goei Leven feest in het Land van Cuijk. “Op 28 – 29 -30 juni 2019 vindt in het Land van Cuijk Een Goei Leven Beleven plaats. Een uniek evenement op tenminste negen bijzondere locaties: Op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Dit mag je niet missen!”

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om aan te schuiven en mee te eten, andere gasten te ontmoeten en dat terwijl de zon ondergaat. Aan een lange tafel wordt het diner geserveerd en is het genieten van “een goei leven” in een huiselijke omgeving, met Franse invloeden. We hebben dan ook gekozen voor de regionale Franse keuken met vele producten uit het Land van Cuijk.

Een Goei Leven beleven

Wij serveren een 4-gangen menu (inclusief amuse, aperitief, wijn en een kopje koffie/thee) en er wordt heel bewust gekozen voor (streek)producten omdat wij ons verbonden voelen met de regio.  Natuurlijk koken we naar het seizoen. Schrijf je in via info@ferryvloet.nl. Vermeld je gegevens met telefoonnummer en geef aan of er allergieën zijn. De kosten zijn € 45,00 p.p. all-in. We ontvangen tot 20 gasten per avond dus schrijf snel in!

Een Goei Leven beleven
Genieten van heerlijke streekproducten en nagenieten op het platteland met de ondergaande zon als optimale Goei leven beleving.

Een Goei Leven beleven

Een Goei Leven beleven met Elly en Ferry Vloet

Beerseweg 27
5451 NR Mill

Telefoon : 0485-452943

E-mail :    info@ferryvloet.nl
Website : www.ferryvloet.nl

Word ook nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.