Een droom wordt werkelijkheid na 20 jaar ondernemen

Investeren in jezelf, bouwen aan je eigen ontwikkeling en het heft in eigen hand houden.

Delen wordt enorm gewaardeerd

MEERLO – “De droom van Anita Goumans is na 20 jaar ondernemen werkelijkheid geworden.” Investeren in jezelf, bouwen aan je eigen ontwikkeling en het heft in eigen hand houden. Als zelfstandig ondernemer zijn dat belangrijke aspecten. Daarin rust en balans vinden? Hoe doe je dat?

Ommeslag
Ommeslag is een breed georiënteerde praktijk op het gebied van voet-& handreflexologie, ontspanning, coaching voor persoonlijke ontwikkeling en zelfhelingsmethoden, zoals de MIR-Methode (Mireille Mettes) en de EFT-Methode (dr. Sue Johnson). Mensen motiveren en mobiliseren met de overtuiging dat iedereen ergens goed in is, kijken naar mogelijkheden, dat is mijn passie.
En toch was er nog een ontbrekende schakel.

Wat we in het leven ook mee maken en tegen komen, door zelfontplooiing krijgt het vorm en leren we hoe we ermee om kunnen gaan. Levenslessen waarin je kunt groeien. Die levenslessen heb ook ik mogen ervaren en met goede begeleiding ben ik ver kunnen komen. En toch was er nog een ontbrekende schakel.

Al zoekende ben ik z’n 7 jaar geleden in contact gekomen met beeldhouwen. De beelden gaven me antwoord en reflecteerden mijn processen. Creativiteit gaf de RUST en BALANS. Uiteindelijk heeft het me daar gebracht waar ik nu sta. De ontbrekende schakel was gevonden!! Als Natuurgeneeskundig therapeut kan ik dat prima combineren. Mijn droom om dit te delen met anderen was geboren.

Uitbreiding en workshops
Eindelijk is het zover, uitbreiding van Ommeslag, door het bouwen van een eigen Atelier. Alles onder één dak om de creativiteit te stimuleren voor meer rust en balans. De fundering is gestort, deuren en kozijnen geplaatst en de muren zijn grotendeels gemetseld. In het voorjaar van 2019 hoop ik het nieuwe Atelier in gebruik te nemen aan de Mgr. Jenneskensstraat 6 in Meerlo.

Afgelopen 2 jaar heb ik in mijn tuin en op locatie, al diverse workshops gegeven met intuïtief beeldhouwen, voor volwassenen, jongeren en kinderen. Dit kan worden in gezet voor verwerken van processen, teambuilding, ontspanning en vooral om RUST te creëren. Zowel individueel, als met (bedrijfs-)groepen. Het geeft bv. mensen met Parkinson juist rust als ze met het beeldhouwen bezig zijn. Kinderen zijn dol om een eigen ‘knuffel’-steentje te hebben. Bij de workshops begin ik met een korte meditatie om af te schakelen van de alledaagse bezigheden.

Voor informatie en/of vragen, neem gerust contact met me op.
Als ervaringsdeskundige op het gebied van autisme, hoog gevoeligheid, burn-out en diverse andere psychische en fysieke klachten, heb ik inmiddels voldoende tools eigen gemaakt om hierin een bijdrage te leveren om het beste uit jezelf te halen.

Tijd nemen
Een kennismakingsgesprek is gratis. Persoonlijke aandacht en de tijd nemen die nodig is, vind ik belangrijk.

“Je mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn en je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.” (Anna Terruwe)

Persoonlijke begeleiding
Reflexologie en Creativiteit voor bewustwording en ruimte om je passie te volgen.

Anita Goumans
Mgr. Jenneskensstraat 6
5864 CS Meerlo
Telefoon (0478) 85 02 46
Mobiel 06 28 30 67 55

E-mail : anita@ommeslag.nl
Website : www.ommeslag.nl

Dit artikel is tot stand gekomen tijdens de Maasvallei Workshop Online nieuwsartikelen en publicaties.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd