Easyfairs en Evenementenhal maken nieuw directieteam voor Nederland bekend

Brussel, 2 mei 2017. Angelique Klar neemt afscheid als Algemeen Directeur van Evenementenhal. Onder haar leiding is het bedrijf in 2016 overgenomen door Artexis Easyfairs, de internationale organisator van vakbeurzen en tevens beheerder van beurs- en congresgebouwen. Met drie locaties in Nederland (Gorinchem, Hardenberg en Venray) en vele succesvolle eigen beursformules zijn Easyfairs en Evenementenhal samen de nummer 1 beursorganisator in Nederland.

Nu de integratie van Easyfairs Nederland en Evenementenhal in gang is gezet, wordt de rolverdeling binnen het directieteam aangepast. Angelique Klar, die een belangrijke rol heeft vervuld in de professionele ontwikkeling en verkoop van Evenementenhal, heeft aangegeven zich op een nieuw project buiten Artexis Easyfairs te willen richten. Zij zal lopende projecten afronden en het nieuwe directieteam tot 30 juni a.s. op de achtergrond blijven adviseren. Er wordt gezocht naar een nieuwe CEO voor Nederland. In de tussentijd fungeren Eric Everard (oprichter en CEO van Artexis Easyfairs) en Anne Lafère (Group COO van Artexis Easyfairs) als CEO a.i.

Cornelien Baijens en Martine Bramer-Bekmann zijn per direct aangesteld als Directors om alle evenementen en beurzen van Easyfairs en Evenementenhal in Gorinchem, Hardenberg en Venray in goede banen te leiden. Baijens (afkomstig van Easyfairs Nederland en ruim 13 jaar in dienst) zal alle commerciële taken voor de locatie Gorinchem op haar nemen en Bramer-Bekmann (met een lange historie binnen Evenementenhal) is verantwoordelijk voor Hardenberg en Venray. Eric Everard: “Cornelien en Martine zijn twee zeer ervaren professionals die de evenementenindustrie van binnen en buiten kennen. We zijn zeer verheugd om ze aan boord te hebben.”

Vincent van der Most (zoon van oprichter Herman van der Most) heeft aangegeven zijn taken als Facilitair Directeur door te willen geven aan een nieuwe generatie binnen het bedrijf. Maurice Schlepers die sinds jaar en dag de rechterhand was van Van der Most, neemt zijn functie per direct over en is operationeel eindverantwoordelijk voor de vestigingen. Van der Most gaat de overgang begeleiden tot en met 30 juni. Everard: “We zijn Vincent veel dank verschuldigd. Hij heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor Evenementenhal. Wij wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière.”

Daarnaast zijn er nieuwe functies ingevuld binnen het team. Richard Pothof is per 1 maart jl. gestart als Head of Marketing-Intelligence & Technology en Pieter Simons (afkomstig van Jaarbeurs Utrecht) vult per 1 mei de positie van Head of Business Development in.

De overige rolverdeling in het directieteam is ongewijzigd: Eric Kremer als Financieel Directeur en Michael Verhoeven als Yield & Revenues manager.

Informatie over Artexis Easyfairs

In lijn met haar missie ‘Visit the future’ stelt Artexis Easyfairs communities in staat om ‘een beeld te krijgen van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die anticiperen op hun behoeften en ideale oplossingen voorstellen.

Via Easyfairs organiseert de Groep momenteel meer dan 200 evenementen in 19 landen (Algerije, België, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland).

In de Benelux horen hier de volgende evenementen bij: Antica, Antwerp Convention, Art Brussels, Autonomies, Bakkersvak, Batireno, Bis, Belgian Boat Show, Bois & Habitat, Bouw & Reno, Builty, CARAT+, Countryside+, Dentex, Dutch Comic Con, Empack, Energie & Habitat, Eurantica, FACTS, Green Expo, Health & Care, Horeca Expo, Inside Out, Maintenance, Packaging Innovations, Pumps & Valves, Realty, Saveurs & Métiers, Second Home, Secura, Spring@Countryside, Soins & Santé, Solids, Transport & Logistics, Welding week, Wonen …

Via Artexis beheert de Groep 11 eventlocaties in de Benelux en de noordse regio’s (Gent, Antwerpen, 2 locaties in Namen, Mechelen-Brussels North, Bergen, Hardenberg, Gorinchem, Venray, Stockholm en Malmö). De groep telt meer dan 700 medewerkers en verwacht, voor het boekjaar 2016-2017, een omzet van meer dan € 169 miljoen te genereren.

Artexis Easyfairs streeft ernaar om de meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken stelt het bedrijf geëngageerde werknemers tewerk, zet het de beste marketing- en technologietools in en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Artexis Easyfairs.

Voor meer informatie, ga naar www.easyfairs.com

Informatie over Evenementenhal

Evenementenhal biedt met haar Full Service Formule uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt in Hardenberg, Gorinchem en Venray voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs)feesten, jubileums en partijen.

Evenementenhal creëert een landelijke dekking met vestigingen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties beschikken over minimaal 40.000 m2 expositieruimte en 4.000 gratis parkeerplaatsen. Moderne restaurants bieden de mogelijkheid gezellig te dineren, met familie, met gasten, met relaties en met branchegenoten.

Voor meer informatie, ga naar www.evenementenhal.nl

Print Friendly, PDF & Email